Modă sustenabilă pentru respect pentru natură

Brandul TEX, disponibil exclusiv la Carrefour, demarează în România angajamentul pentru o modă sustenabilă. TEX Responsabil include o gamă de piese vestimentare și articole pentru casă, create cu respect pentru natură și destinate întregii familii. 

TEX Responsabil

Inițiativa TEX Responsabil a fost creată pornind de la provocarea de a reduce impactul asupra mediului. Gama de produse create cu grijă pentru mediul înconjurător, aflate sub umbrela TEX Responsabil, include articole pentru casă și piese comode și călduroase pentru cei mici și cei mari, ideale pentru sezonul rece.

Gama de articole TEX Responsabil este accesibilă online oriunde în țară, prin Carrefour.ro, dar și în pop-up shop-urile dedicate din două hipermarketuri Carrefour din București, primul amenajat în Carrefour Corbeanca, iar al doilea pregătit pentru lansare în curând în Carrefour Park Lake.

TEX Bio

TEX Bio include o selecție extinsă de textile de casă și haine de bebeluși și copii până în 4 ani, realizate din bumbac provenit din agricultura ecologică și cu certificare 100 OEKO-TEK, care atestă că nicio substanță nocivă pentru piele nu a fost utilizată în producție.

Materiale reciclate

La TEX, găsești jachete și veste pufoase pentru cei mici și pentru cei mari, cu umplutură din materiale reciclate din plastic, înainte ca acesta să ajungă în oceane, protejând astfel resursele planetei. Calitatea produselor din materiale reciclate este întotdeauna garantată deoarece toți avem dreptul la haine în tendințe din materiale reciclate.

Economisirea apei

Întreaga familie poate alege piesele create din denim sustenabil de la TEX, realizat cu mai puțină apă, prin metoda Waterless, dar și cu consum redus de CO2 și electricitate, prin metoda Dope Dyed, care integrează culoarea direct în fabricație, eliminând etapa de vopsire și protejând astfel biodiversitatea.

Prin toate aceste demersuri, lansăm astfel invitația de a acționa împreună pentru modă sustenabilă.

Comentarii