Moda

Lenjeria din mătase satinată este o plăcere tactilă

Lenjeria din mătase satinată este o plăcere tactilă, nu transpiri și cremele nu se absorb. Este un cadou pe care îl vei putea purta pe tot parcursul anului pentru a te simți deosebit.

Black Friday la Marelbo – reduceri considerabile la încălțăminte

Fabrica de încălțăminte Marelbo organizează pentru prima dată în 35 de ani de activitate reduceri reale de Black Friday la toată încălțămintea. Concept nou prezent în toate magazinele Marelbo și online pe www.marelbo.com. 

TOMMY ICONS pentru toamna 2020

În campania de Toamnă 2020 TOMMY ICONS se regăsesc personaje diverse care reflectă America modernă, toți pledând în modul lor unic pentru o mai mare incluziune în industrie.

Levi’s® Sculpt ce netezește, sculptează și îți evidențiază silueta

Levi’s® Sculpt prezintă tehnologia inovativă stretch denim ce netezește, sculptează și îți evidențiază silueta. Denimul este cel care îți îmbrățisează corpul și formele naturale ale acestuia, oferindu-i confort sporit și suport, lucru ce te face să simți că este special creat pentru tine.

Bra Talk pe canalul YouTube Calvin Klein

Calvin Klein anunță lansarea #CKunfiltered: Bra Talk, o mini-serie YouTube care răspunde la cele mai căutate întrebări despre sutien din Europa.

Susține brandurile românești și alege încălțămintea pentru copii de la Marelbo

Marelbo te ajută să îi alegi copilului tău încălțăminte rezistentă, confortabilă și atrăgătoare, dar mai ales accesibilă la preț.

Primul magazin monobrand Nike din Mega Mall București

Nike din Mega Mall

Magazinul Nike din Mega Mall s-a redeschis cu un nou concept de retail și ultimele colecții de alergare, fitness, colecții destinate copiilor și articole de lifestyle și streetwear pentru pasionații brand-ului.

ABOUT YOU sărbătorește primul an pe piața din România

ABOUT YOU sărbătorește un an de la intrarea pe piața din România cu performanțe impresionante: a vândut peste 3 milioane de articole și a înregistrat venituri de 100 milioane de euro.

Colectia de toamna 2020 TommyXLewis by Tommy Hilfiger si Lewis Hamilton

TommyXLewis toamna 2020

Colectia de toamna 2020 TommyXLewis a fost creata in jurul misiunii de sustenabilitate a brand-ului Tommy Hilfiger in privinta mediului inconjurator si a societatii, bazandu-se pe „nimic nu se pierde si toata lumea este inclusa.” Tommy Hilfiger a lansat colectia de toamna 2020 TommyXLewis Aceasta colectie este cea de-a cincea colaborare cu Lewis Hamilton, cel care a

Moda Pentru Zilele De Vară

1 voteVara înseamnă pentru mulți dintre noi călătorii, noi explorări și aventuri, dar și nerăbdarea simțită în fața acestora. Cu toate acestea, vara aduce cu ea și obișnuitele zile la birou, drumurile lungi făcute între diverse puncte din oraș, întâlnirile, ședințele, proiectele care ne rețin atenția până seara, sau cinele cu prietenii și familia.