Moda

Calvin Klein lansează campania Blank Canvas

Prin noua campanie, minimalismul specific brand-ului Calvin Klein devine o pânză dedicată explorării creative, revenindu-se asfel la lucrurile considerate a fi esențiale.

Terminal Of Fashion reunește cele mai importante branduri de lux

Binecunoscutul boutique multibrand Hot-A-Porter situat la parterul hotelului J.W. Marriott, în cea mai importantă galerie de branduri de lux din România – The Grand Avenue, devine oficial Terminal of Fashion.

Reînvie părul cu tehnologia de curățare micelară și proteine botanice

Ca o modalitate de a îmbrățișa filozofia noastră bazată pe frumusețea sustenabilă, Maria Nila face următorul pas către o lume mai prietenoasă cu lansarea unei noi game de îngrijire a părului cu proteine botanice.

Economia circulară a hainelor, proiect deja existent în țările din Vest

Auchan România devine primul retailer de pe plan local care implementează un amplu proiect de responsabilitate socială axat pe economia circulară a hainelor, proiect deja existent în țările din Vest.

Redescoperă primavara alături de cosmeticele SABON

Cosmeticele SABON te invită să redescoperi primavara și să o sărbătorești cu toate persoanele importante din viața ta, fie că este vorba despre o soră, prietena cea mai bună, draga de mamă sau bunica.

Două branduri celebre s-au alăturat FASHION HOUSE Outlet Centre Militari

Două branduri celebre s-au alăturat FASHION HOUSE Outlet Centre Militari – mărcile italiene United Colors of Benetton și Liu Jo au deschis magazine, pe o suprafață totală de peste 500 de metri pătrați.

Vino în ParkLake și cucerește un nou stil!

Timp de o lună, în perioada 01 martie – 31 martie 2021, campania „Cucerește un nou stil” derulată în centrul comercial ParkLake.

Garderoba capsulă, must-have-ul anului 2021

Garderoba capsulă joacă un rol important şi reprezintă o soluţie eficientă pentru o femeie de carieră ce simte că are foarte multe piese vestimentare, dar nimic de purtat.

„Moving Forward Together” pentru a crea un viitor mai bun

Tommy Hilfiger anunta lansarea campaniei Primavara 2021, construita in jurul temei ”Moving Forward Together” pentru a crea un viitor mai bun. In distributia campaniei se regasesc figuri din zona activistilor si a celor care sustin cauze sociale, toti luptand pentru o societate unde „nimic nu se pierde si toata lumea este inclusa”. 

FASHION HOUSE Pallady își va deschide porțile pe 25 Martie

FASHION HOUSE Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din sectorul de outleturi la nivel european, anunță că pregătirile pentru deschiderea FASHION HOUSE Pallady au intrat în linie dreaptă, prima fază a proiectului fiind deja închiriată în proporție de peste 70%.