Noriel deschide un nou magazin de jucarii in Polus Center

Noriel deschide un nou magazin in Polus Center icon
0 votes

Noriel, liderul pietei de retail de jucarii, va deschide pe 28 septembrie 2013 cel de-al 33-lea magazin al retelei, in Polus Center Cluj. Cu acest prilej, magazinul de jucarii pregateste vizitatorilor sai surprize si o atmosfera magica.

In 28 septembrie 2013, atat cei mici cat si cei mari, sunt asteptati cu o multime de surprize la inaugurarea noului magazin Noriel la Polus Center. Pe langa petrecerea de deschidere, vor avea loc activitati de face-painting, modelaj de baloane si jocuri creative, iar primii 50 de cumparatori vor primi gratuit un voucher de 50 lei pe care il pot folosi pentru achiziţionarea de jucarii din magazin.

Magazinele de jucarii Noriel se adreseaza copiilor, dar si parintilor care gasesc intr-un spatiu dedicat o gama de peste 3.000 de jocuri si jucarii. In magazinul Noriel se pot alege de la papusi si accesorii, figurine de actiune, jocuri creative si de constructie pana la jucarii de exterior, produse pentru scoala si jucarii si accesorii pentru bebelusi.

Noriel este retailerul specializat in jucarii, lider al pietei romanesti de profil in principalele orase ale tarii: Alba-Iulia, Arad, Bacau, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Piatra-Neamt, Pitesti, Ploiesti, Targu Mures si Timisoara. Toate produsele sunt disponibile si in magazinul online www.noriel.ro.

Noul magazin va fi situat pe strada Bolyai Janos din incinta centrului comercial, langa magazinul Benvenuti.

Comentarii