Noutăți de la Weleda:Lip Balmsnuanțateși Deo Roll-Ons inspirate din natură

1 vote

 

Femeile știu din proprie experiență că oricâte cosmetice ar avea, unele noi își vor găsi întotdeauna loc în trusa de îngrijire. Mai ales dacă poartă semnătura celor doua game pe care brandul nemțesc Weleda le-a lansat de curând: Balsamuri nuanțate de buze și Deodorante Roll On, care transmit prin aromele lor 100% naturale (florale, fructate sau lemnoase),  poftă de viață,  fericire și încredere în tine încă de la prima aplicare.

 

Și fiindcă pielea este oglinda ce reflectă sănatatea corpului, acceptă provocarea de a-ți încânta simțurile cu tot ce are natura mai bun de oferit: relaxare, stare de bine, armonie, frumusețe la interior și exterior.

Îngrijire hrănitoare cu un strop de culoare

Ca sătesimți bine în pielea ta, uneori e nevoie doar de un mic artificiu precum o culoarediscretăpebuze, care să-țievidențiezefrumusețeanaturală.De altfel, în acest an se poartă naturalețea chiar și pe podiumurile de modă de la Paris, Milano sau New York și se pare că “less is more” și în lumea machiajului. Pentru prima dată, Weleda oferă o gamă de balsamuri colorate multi funcționale pentru buze,combinând frumusețea cu natura.

Cele 3 nuanțe disponibile, Nude, Rose și Berry Red, cu arome delicate de petale de trandafiri și vanilie,oferă o colorare discretă, luciu, dar si hidratare șiprotecție naturală, pentru buze fine și moi pe tot parcursul zilei și o stare de spirit mai bună!Mai ales buzele sensibile și uscate se vor simți răsfățate datorită conținutului de ingrediente vegetale pure: unt de Shea bio, ceară din semințe de floarea soarelui, ulei de jojoba bio, ulei de ricin și uleide masline. Așadar, e timpul pentru puțină strălucire în ritualul zilnic de înfumusețare! Puteți aplica Balsamurile colorate de  buze Weleda în funcție de nuanța tenului, starea de spirit, individual sau combinate între ele.

Balsamurile colorate de buze sunt certificate natural NATRUE, nu conțin parfumuri sau conservanți sintetici, materii prime provenite din uleiuri minerale sau de origine animalăși nu sunt testate pe animale, la fel ca toate produsele Weleda.

Preț recomandat: 47 Lei. Disponibile în farmacii și în magazinele bio.

Deodorante Roll-On Weleda – pentru prospețime naturală întreaga zi

Deși acționeazăpe 10% din suprafațacorpului, deodorantele ne ajutăsăascundemcele mai secrete emoții sau o moștenire geneticănefavorabilă. Știați căproduselecosmetice care ne inhibă transpirația sau ne înlăturămirosul corporal s-au inventat prin anii ’40? De atunci însă, compoziția lor a fost constant îmbunătățită, astfel căîn prezent există, din fericire, deodorante care NU blochează porii și nu ne periclitează sănătatea din cauza conținutului de aluminiu și parabeni.

Fondată în 1921 ca laborator farmaceutic, cu grădină proprie de plante medicinale, Weleda este astăzi un producător mondial de cosmetice naturale, care își îmbogățește periodic portofoliul cu noi și noi game. De această dată, faimoasele Deodorante Roll-OnWeleda, care oferăprotecție și prospețimenaturală 24 h, fără grija chimicalelor sau a porilor blocați, sunt disponibile în 3 versiuni în farmaciile și magazinele bio din toată țara: Deo Roll-on cu citrice (pe bază de uleiuri esențiale naturale de lămâie, portocală amară și verbinăexotică),Deo Roll on cu rodie (cu parfum senzual și exotic de portocală, davană, vanilie și extract de rădăcină de lemn dulce și alun) și DeoRoll on Men ( cu parfum masculin și note lemnoase de verbină, rozmarin și ulei esențial de vetiver).

Realizate din ingrediente prietenoase cu pielea și cu o formulă unică, pe bază de distilat organic de căpșuni – care funcționează ca un astringent natural și un extract organic de rădăcină din lemn dulce -care are proprietăți calmante și antimicrobiene, noile deo roll-on-uri sunt testate deramatologic și sunt perfect adaptate pentru pielea sensibilă.

Fără săruri de zirconiu sau aluminiu și fără parabeni, pentru a permite pielii să funcționezeși să respireîn mod firesc, deodorantele Roll-On Weleda sunt parfumate în mod natural cu uleiuri esențiale pure, care contribuie totodată și la conservarea proprietăților benefice ale produselor. Se absorb rapid și nu lasă urme lipicioase pe piele, iar dimensiunile deodorantelor le fac perfect potrivite pentru a vă însoți și în călătorii. Preț recomandat: 45 Lei

Pentru a fi la curent cu activitatea Weleda în România, accesati www.weleda.com.ro, facebook.com/WeledaRomania/ și instagram.com/weledaromania/.

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress