Nutritie

Stroie Baciul Sibian deschide magazin în Militari Shopping București

Proiectul ” Stroie Baciul Sibian” a fost gândit și implementat de către Claudia și Dumitru Stroie, doi cântăreți de muzică populară din comuna Jina, Mărginimea Sibiului, unde și-au însușit secretele preparării specialităților ardelenești, sănătoase și cu gust. 

Angajamentul Herbalife Nutrition pentru a oferi o nutriție bună

1 votePandemia COVID-19 a generat nesiguranță și îngrijorări în întreaga lume. Este o situație fără precedent și înțelegem că sunt momente cu multe provocări pentru toți. În ciuda acestor momente nesigure, suntem inspirați de rezistența incredibilă, de compasiunea și creativitatea oamenilor din întreaga lume, care se adaptează pe cât se poate la o situație nefamiliară,

Pentru o viață mai sănătoasă, experții susțin consumul de cereale integrale

1 votePe 19 noiembrie, Whole Grain Initiative (Inițiativa pentru Cereale Integrale) sărbătorește, la nivel mondial, pentru prima dată, Ziua Internațională a Cerealelor Integrale. Experții în sănătate și specialiștii din întreaga lume solicită statelor membre UE să susțină creșterea consumului de cereale integrale, pentru o viață mai sănătoasă. Studiile ne arată că cei care consumă cereale

50 de ani, 50 de rețete

50 de rețete

1 voteDuminică, 18 Noiembrie 2018, în cadrul celei de-a 25-a ediții a Târgului Internațional Gaudeamus are loc lansarea cărții – 50 de rețete de post – scrisă de food bloggerul Gina Bradea, renumită pentru www.pofta-buna.com, unul dintre cele mai mari bloguri culinare românești, axat pe bucătăria tradițională românească. Această carte este prima din seria de

Agriro Fresh aniverseaza 15 ani de solutii pentru un lifestyle sanatos

0 votesAgriro sărbătorește 15 ani de existență pe piața produselor ultrafresh din România, timp în care s-a dezvoltat continuu, oferind consumatorilor soluții pentru un lifestyle sănătos. Portofoliul Agriro Fresh cuprinde peste 150 de produse, structurate în două categorii: „Master Fresh” – ce include o gamă variată de plante aromatice proaspete: rozmarin, mentă, busuioc, cimbru, oregano

Nestlé Fitness lanseaza programul pentru un abdomen plat in pasi de Samba

Programul Nestle Fitness pentru un abdomen plat in pasi de Samba icon

Cerealele Nestlé Fitness te pregatesc pentru a fi in cea mai buna forma vara aceasta! Programul pentru un abdomen plat oferit gratuit de Nestlé Fitness te va ajuta si in acest an sa-ti tonifici abdomenul si sa te distrezi in acelasi timp!

15 mai – Happy Yoghurt Day

15 mai - Happy Yoghurt Day icon

Pe data de 15 mai 1999, ora 20:00, Danone Romania realiza in fabrica de lactate din Bucuresti primul lot de iaurt. S-au produs in Romania primele marci Danone Natural si Danone Delicios.

Campania Activia „Indrazneste sa te simti bine”

Campania Activia Indrazneste sa te simti bine icon

In cadrul campaniei „Indrazneste sa te simti bine”, Activia si Shakira vor sa te ajute sa iti descoperi personalitatea de dansatoare pentru a intelege mai bine de ce te misti intr-un anume fel atunci cand te simti bine.

Colagenul – 3 beneficii imense pentru frumusetea pielii

De ce este atat de benefic colagenul pentru piele icon

Colagenul, aceasta proteina a tesutului conjunctiv din organism, reprezenta in jur de 30% din continutul total de proteina din corpul uman. Colagenul ofera o varietate de beneficii pentru piele, acestea insa variaza in functie de factorii de mediu si de capacitatea organismului de a-l asimila.

Top 3 uleiuri esentiale care te scapa de stres, anxietate si astenia de primavara

Top 3 uleiuri esentiale care te scapa de stres si anxietate icon

Stres, oboseala, insomnie, tensiune, nervi… cu toate te confrunti constant, daca nu zilnic. Inainte insa de a te grabi sa cumperi medicamente, incearca puterile tamaduitoare ale uleiurilor esentiale. Sunt un remediu natural si nu au efecte secundare!