Orice reteță cu aplicația Cake Factory

Descarcă aplicația Cake Factory și selectezi desertul preferat! Vei descoperi peste 100 de rețete ușor de preparat, descrise pas cu pas precum și sfaturi din partea comunității. 

Tefal Cake Factory Delices

În acest an, în așteptarea moșului, poți pregăti cele mai spectaculoase deserturi împreună cu cel mic cu ajutorul aparatului Cake Factory Delices.

Deserturile gustoase și perfecte de fiecare dată, devin o joacă de copii, odată cu cele 5 programe presetate cu timp și temperatură de coacere automate. Astfel, ești liber să îți petreci timpul cu cei dragi, în timp ce prăjiturile voastre se prepară.

Cu siguranță, momentul cel mai așteptat este când desertul este gata pentru degustare, dar până atunci, știm cât de greu se scurg minutele și cum nerăbdarea crește, parcă Moșul este deja aici. Însă cu aparatul Cake Factory Delices scăpăm de griji, deoarece timpul de coacere este cu până la 30% mai scurt, în comparație cu un cuptor normal și, în plus, nu necesită preîncălzire.

Aplicația Cake Factory

Ai poftă de lava cake, cupcake sau prajitură cu vișine? În doar câțiva pași simpli, aceasta este gata! În aplicația Cake Factory poți găsi idei de preparate în funcție de ingredientele din bucătăria ta.

Iar odată ce ai achiziționat aparatul, nu uita să îți înscrii bonul/factura în Club Tefal! Primești 5% din valoarea produsului în puncte, pe care le poți schimba cu produse Tefal din catalogul special.

 

 

 

Comentarii