Pernele decorative: accesorii sic pentru o casa cu personalitate

perne decorative
3 votes

 

Indiferent de cat de multe si fascinante tentatii de a petrece timpul am gasi in oras, tot adresa de acasa ramane „destinatia” de suflet pentru fiecare dintre noi.

 

Bine! Bine! Dar cum ramane cu monotonia care, volens nolens, se instaleaza in fiecare locuinta? Un strop de creativitate si… multe perne decorative – iata o idee pe cat de simpla pe atat de spectaculoasa de a da personalitate propriei tale case in functie de stilul preferat!


perne decorative1

Pernele decorative scot din anonimat orice incapere, oferind un plus de dinamica si confort. Intr-o varietate de texturi, dimensiuni, forme si culori, acestea pot fi asezate oriunde in casa: pe pat, canapea, fotolii si chiar pe jos, in jurul unei mese joase. In principiu, pernele decorative se asorteaza cu perdelele si draperiile, dar… abaterile cu bun-gust sunt mereu incurajate.

Pernele in forme trasnite, precum cele de animale, reprezinta elementul cheie pentru un decor jucaus. Sunt simpatice, amuzante si pot fi usor inserate in decorul oricarui tip de living.

Perna Pop art

Pernele cu mesaje personalizate cuceresc din ce in ce mai mult teren in design-ul interior. Fie ca e vorba de mesaje artistice sau traditionale, acest gen de perne ofera un aspect vesel si modern casei tale.

Pernele de tip pop-art ofera o nota extravaganta incaperii. Se incadreaza perfect intr-un decor minimalist, ce poate fi completat de tablouri multicolore si vaze in nuante tari.

Pernele crosetate sunt ideale pentru nostalgici si iubitorii de vintage. O gama variata de nuante pot fi folosite pentru un efect zglobiu.

Pernele-taburet imbina perfect partea practica cu cea estetica. Asezate in jurul unei mese joase, acestea garanteaza un cadru prietenos si confortabil.

Spor la decorat!

[Text: Valentina Merlici]

Comentarii