Philips ActiveCare – noile produse revelatoare pentru o coafura de succes!

Philips ActiveCare HP8270
0 votes

Philips Active Care HP8270, noile produse revelatoare,  ofera stralucire, sanatate, frumusete si un aspect ingrijit. Modul in care va prezentati va defineste, de cele mai multe ori, personalitatea. Si ce poate fi mai evident decat coafura atunci cand privirea intalneste o persoana? De acum, puteti sa realizati unele dintre cele mai sofisticate coafuri, pentru ca aveti de partea voastra tehnologii avansate, oferite de Philips, la produsele din gama ActiveCare: noul uscator de par Philips ActiveCare HP8270 si aparatul de indreptat parul Philips ActiveCare HP8362.

Gama Philips ActiveCare va ajuta sa obtineti, in conditii de maxima siguranta, un efect fabulos, o garantie a succesului si o sanatate impecabila pentru parul vostru, totul gratie tehnologiei avansate si ergonomiei perfecte a produselor.

 

Philips ActiveCare HP8270 – un senzor inovator pentru o uscare sanatoasa

 

Noul uscator de par Philips ActiveCare HP8270 este dotat cu senzorul unic TempPrecision™ care masoara temperatura parului si o scade automat atunci cand suvitele de par incep sa se usuce.

 

 

In acest mod, parul retine cantitatea optima de apa pentru a ramane sanatos, stralucitor si frumos. Astfel, parul isi va pastra o stralucire incredibila, cu adevarat memorabila si care nu poate fi trecuta cu vederea. 

 

Aveti avantajul ca o tehnologie unica sa va protejeze parul, de obicei incercat de procedee dificile de infrumusetare, al caror rezultat pe termen lung este o deteriorare constanta a firului de par. Si pentru a fi sigure ca tehnologia functioneaza impecabil, indicatorul cu LED din partea de sus a uscatorului arata intotdeauna cand senzorul este pornit.

Avantajele care fac din noul uscator Philips ActiveCare HP8270 alegerea pefecta pentru o coafura de diva, nu se opresc aici. Elementele ceramice ale uscatorului va protejeaza firul de par, prevenind supraincalzirea.

 

Tratamentul cu ioni aduce un plus in ingrijirea parului, facandu-l stralucitor si evitand electrizarea. Motorul puternic, de 2300W, aduce eficienta si rapiditate in folosire si, nu in ultimul rand, functia „Cool shot” fixeaza coafura, prin jetul de aer rece.

 

Duza de coafare subtire si difuzorul pentru volum va ajuta sa adoptati stiluri originale si bucle, iar cele sase setari pentru putere si temperatura va ofera control deplin si adaptarea vitezei si caldurii tipului de par.

 

Philips ActiveCare HP8362 – tehnologiile inovatoare ale placilor Triple-Care

 

Philips Active Care HP8362

Pe langa uscatorul dedicat in intregime sanatatii si frumusetii unui par de star, aparatul de indreptat parul Philips ActiveCare HP8362 intregeste un efect cu adevarat tulburator pentru cei din jur.

 

 

Tehnologiile placilor Triple-Care, cu care este dotat aparatul de intreptat parul Philips ActiveCare, vor asigura ca fiecare fir de par este protejat si garanteaza cele mai bune rezultate.

Tehnologia TempPrecision permite indreptarea atenta si eficienta a parului, la temperatura constanta. Elementul de incalzire de inalta performanta asigura o temperatura constanta, care permite indreptarea parului in conditii sigure, deloc agresive, la temperatura optima, de pana la 200°C. Totul, pentru o coafura incredibila si stralucitoare.


Tehnologia EHD+
(Even Heat Distribution) distribuie intotdeauna uniform caldura pe suprafata placilor ceramice, chiar si la temperaturi ridicate, prevenind aparitia punctelor fierbinti nocive. Acest lucru asigura protectie suplimentara si va ajuta sa va pastrati parul sanatos si stralucitor.

Tehnologia sonic Vibration, prin vibratii subtile, distribuie uniform firele de par intre placi, pentru rezultate excelente intr-un timp mai scurt.

 

Philips ActiveCare HP8362 – mod de utilizare

Aparatul pentru indreptat parul Philips ActiveCare HP8362 este dotat cu multiple functii pentru o utilizare usoara si manevrare in conditii de siguranta. Functia de incalzire rapida il face gata de utilizare in 15 secunde, iar functia Key-Lock blocheaza setarile pentru a evita schimbarea accidentala in timpul utilizarii.

 

Are clema de inchidere pentru maner, pentru stocare de siguranta si indicator pentru starea de utilizare. De asemenea, beneficiaza de functia oprire automata dupa o ora, pentru mai multa siguranta. Are o lungime a cablului de 2 m si covoras termorezistent inclus.

 

Philips ActiveCare – preturi:

 

Noul uscator de par Philips ActiveCare HP8270 – 317 RON
Aparatul de indreptat parul Philips ActiveCare HP8362 – 317 RON

Comentarii