Philips Hair Stylist-tech, masini de tuns pentru oriunde si oricand

Philips Hair Stylist-tech masini de tuns
0 votes

 

Philips Hair Stylist-tech, masini de tuns pentru clasica tunsoare scurta ori de un stil mai elaborat, include modele eficiente, usor si comod de utilizat, cu tehnologii moderne, perfect adaptate pentru preferintele si nevoile tale. Pastreaza din metoda old-school doar precizia foarfecei perfect ascutite pe care o ofera lamele masinilor de tuns Philips si bazeaza-te pe siguranta hi-tech! Astfel, ritualurile zilnice elaborate si complexe de grooming devin mai simple si realizabile precis, intr-un timp mult mai scurt decat atunci cand abordezi metoda clasica.

 

Philips Hair Stylist-tech, invata sa te tunzi singur

 

Cu oricare dintre masinile de tuns Philips, testezi si inveti singur care este stilul care ti se potriveste, pe care il perfectionezi cu fiecare utilizare. Sunt special concepute pentru a te ajuta sa abordezi stilul preferat in cel mai scurt timp si cu minimum de efort depus, fara nicio programare.

Pieptene pentru urmarirea conturului pentru viteza si confort, lame din otel inoxidabil si piepteni care protejeaza impotriva zgarierii, diverse setari de lungimi, utilizare cu sau fara fir pentru libertate maxima si baterie puternica Li-ion sunt doar cateva dintre tehnologiile cu care sunt dotate masinile de tuns de la Philips, din gamele QC57xx, QC55xx, QC53xx si QC51xx.

 

Philips Hair Stylist-tech, masina de tuns Philips QC5770

 

     Philips Hair Stylist-tech, masina de tuns Philips QC5770

      

Modelul de top al gamei, Philips QC5770, functioneaza fara fir si dispune de un pieptene cu urmarire a conturului 3D, pentru viteza si confort. Datorita tehnologiei Diamond Like Carbon, lamele se pastreaza perfect ascutite timp indelungat, iar cele 38 de setari de mare precizie pentru lungimea parului  si accesoriul pieptene pentru filare conduc catre rezultatul final absolut: atractie masculina fara imperfectiuni. In plus, ai control complet asupra intregii actiuni de grooming, QC5770 dispunand de afisaj multifunctional.

 

Philips Hair Stylist-tech – din aprilie, noi modele pe piata romaneasca: QC5315 si QC5105

     Philips Hair Stylist-tech, masina de tuns Philips QC5135

Incepand cu luna aprilie, Philips aduce pe piata romaneasca doua noi modele, masinile de tuns QC5315 si QC5105.

 

 

Deviza noii masini de tuns Philips QC5315: precizie maxima, obtinuta cu minimum de efort. Masina de tuns dispune de un pieptene care urmareste perfect conturul, iar cand vine vorba despre precizie, aceasta se refera la cele 10 setari de lungime pana la 21 mm de care dispune noul model. Intretinerea si curatarea sunt mai mult decat simple, masina de tuns fiind 100% lavabila. Philips QC5315 functioneaza cu fir, taie cu precizia unei foarfece profesionale proaspat ascutita, fara ca tu sa fii nevoit sa te bazezi pe indemanarea frizerului pentru un rezultat impecabil. Asadar, precizie si siguranta totale, in acelasi timp.

 

Noua masina de tuns  Philips QC5105

     Philips Hair Stylist-tech, masina de tuns Philips QC5105

 

Noua masina de tuns Philips QC5105 se face remarcata chiar inainte de utilizare, datorita designului construit spectaculos, usor curbat si cu partea superioara fina, ce pastreaza notele masculine elegante, marca Philips. Iti ofera o tunsoare de maxima precizie si usor de obtinut gratie pieptenilor cu ghidaje reglabile pe zece intervale de lungime, de la 3 la 21 mm. Firele sunt aduse la nivelul dorit sau inlaturate total fara a fi agatate, datorita muchiilor rotunjite pentru lame si piepteni. Perfectionistii vor intelege de la prima utilizare ca desi lamele nu presupun o intretinere speciala, actiunea de scurtare a parului este la fel de precisa si cand vine vorba despre conturul pe langa urechi, extremitatile tunsorii sau barba perfecta.  

 

 

Intampina si tu noul sezon cu un hair-styling impecabil, cu Philips!

 

 

 

 

Comentarii