POD cu POD luminezi o casă  

Campania POD cu POD luminezi o casă : fiecare produs Ariel achiziționat din magazinele Carrefour, înseamnă o donație către ViitorPlus, pentru iluminarea unei comunități din România.

POD cu POD luminezi o casă

 

De la lumina lămpii cu gaz, la lumina generată de panouri fotovoltaice, de la resemnare, la zâmbete. Aceasta este realitatea trăită de locuitori din comuna Scărișoara, județul Alba, după ce Ariel și Carrefour, în parteneriat cu ViitorPlus, le-au asigurat această necesitate de bază, în cadrul campaniei POD cu POD luminezi o casă.

Pentru primii beneficiari ai campaniei, asigurarea energiei electrice reprezintă o schimbare majoră: ei reușesc acum să își continue activitățile casnice fără probleme, chiar și după lăsarea întunericului.

„Campania POD cu POD luminezi o casă este o campanie care a ajuns la sufletul multora dintre noi, suntem siguri, și ne bucurăm că împreună cu partenerii noștri, Carrefour și ViitorPlus, am reușit să facem o schimbare în bine în viața oamenilor prin intermediul tehnologiei, fix așa cum își propune și Ariel să răspundă nevoilor consumatorilor săi în fiecare zi. Eforturile noastre nu se opresc aici și ne dorim să susținem în continuare comunitățile care au nevoie de noi”, a spus Răzvan Resmeriță, Director de Comunicare Fabric Care Europa de Sud-Est în cadrul P&G.

ElectricPOD ce constă într-un kit fotovoltaic

Următoarea oprire? Comuna Cornereva, județul Caraș-Severin. Complet izolați într-o zonă de munte și fără acces la rețeaua națională de electricitate, locuitorii din comuna Cornereva se vor putea bucura de acces nelimitat la o sursă de energie electrică regenerabilă.

Soluția oferită în campanie se numește ElectricPOD și constă într-un kit fotovoltaic de 1Kw care poate asigura funcționarea permanentă a 6 becuri cu tehnologie LED la o putere echivalentă de 75 W/bec, a unui televizor LED, a unui frigider, a unui radio și a unor dispozitive de încărcare a telefoanelor mobile.

Campania POD cu POD luminezi o casă continuă, iar Ariel și Carrefour, în parteneriat cu ViitorPlus, le mulțumesc tuturor celor care au susținut iluminarea primului sat și îi invită să facă și mai mult bine, aducând energia electrică în casele din comuna Cornereva.

 

Astfel, până la 30.06.2022, pentru fiecare produs Ariel PODS achiziționat exclusiv din toate magazinele Carrefour din țară, Ariel și Carrefour fac o donație către ViitorPlus pentru iluminarea următoarelor locuințe izolate din România.

Comentarii