Premiera Chat Chat Chat, o spumoasa comedie moderna in regia lui Ricard Reguant

1 vote

 

Miercuri, 22 martie, are loc la premiera Chat Chat Chat (www.ChatChatChat.ro), o spumoasa comedie moderna care aduce pe scena in mod eminamente comic scenarii cu care se pot confrunta un barbat si o femeie care isi cauta cu disperare sufletul pereche folosind arme digitale… Intrebarea de o suta de puncte este: Il vor gasi?

 

Regia este semnata de Ricard Reguant, regizorul Muzicalului Chicago si al comediei TOC TOC si premiat Broadway World in 2015.

Spectacolul se joaca in sala moderna si confortabila de la Cinema Pro (str. Ion Ghica nr. 3, zona Piata Universitatii). Info si bilete: www.ChatChatChat.ro

Distributia reprezentatiei din 22 martie ii include pe: Anca Turcasiu, Andrei Duban, Andrei Mateiu si Gratiela Duban.

Chat Chat Chat vorbeste despre trecerea de la socializarea prin cha cha cha la socializarea prin chat chat chat si infatiseaza publicului aventurile unor protagonisti care, in incercarea de a-si gasi partenerul ideal prin intermediul chatului, se vor confrunta in mod inevitabil cu situatii si personaje (unul mai sarit de pe fix ca altul) care tin mai degraba de un cosmar decat de o poveste romantica.

Pe de alta parte, regizorul Ricard Reguant atrage atentia ca Chat Chat Chat “este o piesa moderna care trateaza o tema mai putin abordata in dramaturgie, si anume pericolul pe care il implica relationarea cu persoane necunoscute pe internet”. Chat Chat Chat este o piesa foarte distractiva care poate fi considerata chiar material didactic pentru cei tineri si care, in mod cert, nu va lasa indiferent pe nimeni.

Selfie si socializare cu actorii dupa spectacol

La sosire spectatorii vor putea face poze la Cabina Photo Booth by Momentos, urmand ca aproape instantaneu sa primeasca pozele tiparite cadou.

Dupa spectacol, spectatorii vor putea socializa cu acotrii si cu regizorul si vor putea face fotografii de tip selfie cu acestia la aceeasi cabina foto, urmand ca la 15 secunde dupa ce se pozeaza sa primeasca si poza tiparita cadou.

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress