Premiu pentru ECCO – ”2017 Best Casual Shoes” la Sina Fashion Best Taste 2017

premiu
1 vote

Brandul danez ECCO a câştigat premiul ”2017 Best Casual Shoes” la Sina Fashion Best Taste 2017, ce a avut loc în Beijing în decembrie anul trecut. Câştigarea premiului de „Cei mai buni pantofi casual ai anului 2017” este o dovadă că brandul ECCO utilizează materii prime premium şi o tehnologie avansată, fiind inovator în materie de încălţăminte.

 

 

Premiile Sina Fashion Best Taste 2017

Aceste premii au rolul de a ajuta la informarea şi educarea consumatorilor cu privire la mărcile şi produsele de înaltă calitate. Evenimentul a reunit mărci din lumea modei, experţi din industrie şi vedete, recunoscând astfel brandurile existente pe piaţa chineză ce păstrează meşteşugul tradiţional, vin cu inovaţii şi dau dovadă de profesionalism.

Colecţia ECCO SOFT 8

Întruchipare a stilului casual modern,  colecţia ECCO SOFT 8 reprezintă designul scandinav juxtapus cu o piele de înaltă calitate. Formarea prin injecţie directă a tălpii oferă utilizatorilor o experienţă dinamică şi confortabilă, conducând astfel la aprecierea brandului de către consumatori şi la câştigarea premiului.

ECCO este unul  dintre cele mai importante branduri de încălţăminte din lume care îmbină stilul şi confortul. În prezent, produsele ECCO sunt vândute în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine monobrand şi peste 14.000 de puncte de vânzare.

Noua colecţie ECCO SOFT 8 a sezonului primavara/vara 2018 se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Despre ECCO

ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com 

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress