Preparate tradiționale pregătite într-o manieră mai sănătoasă

LifeBox lansează meniul special dedicat sărbătorilor de iarnă. Anul acesta, vor exista două versiuni, meniul pentru Crăciun și meniul pentru Anul Nou ce cuprind preparate tradiționale, pregătite într-o manieră mai sănătoasă.

Preparate tradiționale gătite într-un mod sănătos

Pentru al treilea an consecutiv, LifeBox, liderul pieței de healthy food delivery din România, lansează meniul special dedicat sărbătorilor de iarnă. Un total de 21 de preparate diferite sunt incluse în meniurile speciale de sărbători, concepute de către echipa LifeBox, gătite într-un mod sănătos, dar la fel de gustoase.

Pentru masa de Crăciun, clienții pot opta pentru bunătăți precum salată de „Boeuf” cu pulpă de rață confiată, maioneză de avocado și ouă de prepeliță, ciolan sous vide glazurat cu sos de soia și lemongrass și ceapă caramelizată cu cognac, friptură de curcan la cuptor cu sos de honey mustard, sarmale cu bulgur, carne de porc cu pastă de roșii și ardei dulce, dar și patru tipuri de cozonaci.

 

În topul rețetelor extrem de apreciate în anii trecuți, devenite best seller, sunt mixurile de rădăcinoase la cuptor, salata „Boeuf”, ciolanul glazurat, dar și cozonacii, pentru care reprezentanții companiei se așteaptă să existe comenzi numeroase și anul acesta.

De asemenea, pentru Anul Nou, LifeBox a pregătit un meniu special cu preparate ca: file de somon copt cu roșii cherry și lime, salată de cartofi cu ouă de prepeliță și jalapeno, gulaș de vânat din cerb și mistreț, precum și patru tipuri de cozonaci. Totodată, pentru ambele meniuri, există opțiuni și pentru vegetarieni.

LifeBox.ro oferă meniuri gustoase și sănătoase

Clienții LifeBox au posibilitatea să își compună propriul meniu, în funcție de stilul lor alimentar, în diferite gramaje și număr de porții dorite. Prețurile preparatelor pornesc de la 28 de lei și pot ajunge până la 131 de lei, în funcție de produs. Precomenzile pentru meniul de Crăciun se pot face până pe 21 decembrie, iar cele pentru Anul Nou până pe 27 decembrie, inclusiv.

Produsele din meniul de Crăciun pot fi deja consultate și comandate de pe site-ul companiei, accesând pagina: Meniu de Crăciun.

Livrarea este realizată contactless, iar ambalajele care erau acceptate pentru reciclare au fost înlocuite cu ambalaje 100% biodegradabile.

Comentarii