Primul magazin Tommy Hilfiger Accessories din România s-a deschis la București Mall-Vitan

Tommy Hilfiger Accessories
1 vote

Cei care apreciază stilul tipic american al celebrului brand Tommy Hilfiger au ocazia de a-și întregi ținutele vestimentare cu accesorii aparținând aceluiași designer. Primul magazin Tommy Hilfiger Accessories din România s-a deschis în București Mall-Vitan, la parter.  

 

În noua locație sunt disponibile atât colecții de accesorii dedicate femeilor, cât și pentru bărbați – încălțăminte, genți și portofele, ceasuri, ochelari de soare, fulare, căciuli, mănuși, și bijuterii. Acesta este cel de-al treilea magazin al brandului inaugurat în București Mall – Vitan, alături de Tommy Hilfiger și Tommy Hilfiger Kids.

Tommy Hilfiger reprezintă unul dintre brandurile de fashion și lifestyle de referință la nivel internațional și este recunoscut în întreaga lume pentru stilul clasic american, care îmbină influențele școlărești, inspirate din uniformele studenților de la celebrele universități din SUA, cu materiale de cea mai bună calitate. Celebrul logo alb-roșu-albastru a ajuns să fie un simbol al stilului și al calității superioare în toată lumea.

Tommy Hilfiger Accessories

Fondat în 1985 de  către designerul cu nume omonim, brandul  oferă  produse și calitate de top tuturor celor care poartă creațiile marca Tommy Hilfiger.  Pe lângă  articolele vestimentare pentru bărbați, femei și copii, accesorii sau încălțăminte, brandul produce și  parfumuri și mobilier pentru casă.

În noul magazin Tommy Hilfiger Accessories din București Mall-Vitan, fanii retailerului au la dispoziție o gamă variată de accesorii semnate de celebrul designer, adresate atât femeilor, cât și bărbaților. Cele  mai recente colecții de încălțăminte, genți și portofele, ceasuri, ochelari de soare, fulare, căciuli, mănuși, și bijuterii marca Tommy Hilfiger  pot fi achiziționate acum din București Mall – Vitan.

Brandul Tommy Hilfiger este disponibil  în peste 100 de țări și peste 2.000 de magazine din America de Nord, Europa, America Latină și regiunea Asia – Pacific.

Despre București Mall – Vitan

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis acum 20 de ani. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.  În prezent, mixul de branduri și de magazine continuă să ofere experiențe inedite.  De exemplu, magazinul MANGO din București Mall – Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din București Mall Vitan este unul dintre cele mai mari din țară, iar restaurantul Resto Aperto aduce în fața clienților conceptul de cooking în rândul publicului. București Mall continuă să fie un trendsetter: recent, a devenit singurul centru comercial din România care găzduiește un magazin al cunoscutului retailer britanic TOPSHOP l TOPMAN , iar acum aduce în premieră în România Tommy Hilfiger Accesories.

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress