Votat Produsul Anului 2021 în categoria Nutriție – înlocuitor masă

Formula 1 cu aromă de ciocolată fină, unul dintre cele mai apreciate shake-uri Herbalife Nutrition, a fost desemnat câştigător al premiului „Votat Produsul Anului 2021” în categoria “Nutriție – înlocuitor masă”.

Shake-ul înlocuitor masă Herbalife Nutrition 

Formula 1 cu aromă de ciocolată fină este un shake înlocuitor de masă vegan. Shake-ul F1 este bogat în proteine, care contribuie la menținerea și creșterea masei musculare și conține de asemenea, un echilibru de vitamine și minerale plus grăsimi sănătoase.

Nu conține gluten, lactoză, coloranți sau arome artificiale. Acesta reprezintă o alternativă sănătoasă la un mic dejun bogat în calorii, prânz sau cină. Pentru mai multe detalii despre produs accesați: www.herbalife.ro.

Competiția, organizată în perioada 24 martie – 16 aprilie 2021 de către POY Bucharest, deţinătoarea licenţei „Votat Produsul Anului®” în România, a vizat 23 de categorii și s-a bazat pe un studiu de piață realizat online de Exact Business Solutions pe un eșantion total de 4.269 de consumatori români, cu vârste între 18-65 ani, din mediul urban, utilizatori de internet.

Eroarea maximă de eşantionare este +/- 1.5%. În categoria “Nutriție – Înlocuitor masa” eşantionul a fost de 501 respondenți, iar eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.4%. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare.

Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

Comentarii