Programa scolara clasa pregatitoare, disciplina COMUNICARE IN LIMBA ROMANA

Programa scolara clasa pregatitoare
0 votes

Programa scolara pentru clasa pregatitoare cuprinde mai multe discipline. Dupa ce am discutat despre disciplinele Dezvoltare personala si Matematica si Explorarea mediului, astazi vom vorbi despre disciplina COMUNICARE in Limba Romana. Clasa pregatitoare, amanata? Deputatii au adoptat tacit propunerea legislativa!


Proiectul de lege prin care deputatul Mircia Giurgiu cerea amanarea aplicarii masurii introducerii clasei pregatitoare, pe motiv ca aceasta nu ar putea fi implementata incepand cu anul scolar 2012-2013, a trecut luni de Camera Deputatilor, prin adoptare tacita.

Cu toate acestea, noi va prezentam detalii despre disciplina Comunicare in Limba Romana din programa scolara pentru clasa pregatitoare! 

 

Programa scolara clasa pregatitoare, disciplina COMUNICARE IN LIMBA ROMANA

Conform planului de învatamant actual, disciplina Comunicare în limba romana se inscrie in aria curriculara Limba si comunicare, din care mai fac parte Limba moderna si optionalele specifice domeniului. Acestei discipline ii sunt alocate 4-6 ore pe saptamana.

Prezenta programa vizeaza atingerea urmatoarelor competente generale: receptarea unor mesaje orale in contexte de comunicare variate, exprimarea unor mesaje orale în diverse situatii de comunicare, receptarea unei varietati de mesaje scrise, redactarea unor mesaje diverse, intr-o varietate de situatii de comunicare adaptate contextului uzual si familiar, pentru clasa pregatitoare!

Programa scolara clasa pregatitoare, comunicare

Programa scolara clasa pregatitoare, caiete speciale
La aceasta materie se va invata prin joc cum sa dezvoltam competente de comunicare, exprimarea de mesaje orale in diverse situatii de comunicare, receptarea de mesaje scrise (lectura) si redactarea de texte simple intr-o varietate de situatii de comunicare.

 

Programa scolara clasa pregatitoare, cunostinte de limba romana

Programa scolara clasa pregatitoare, caiete speciale

Cu ajutorul fiselor de lucru complete pentru clasa pregatitoare (clasa zero), se asigura asimilarea si consolidarea cunostintelor esentiale de comunicare in limba romana, necesare unei usoare integrari in procesul de invatare.

Activitatile de colorare si desenare, labirinturile, povestirile dupa imagini, exercitiile de trasare dupa contur, dar si multe alte tipuri de activitati de invatare vor contribui la atingerea obiectivelor propuse de programa disciplinei Comunicare in limba romana.

Programa scolara clasa pregatitoare, rechizite scolare pentru clasa zero

Programa scolara clasa pregatitoare, set KID COOL

Pentru ca orice scolar sa fie pregatit 100% pentru noul an scolar si sa nu ii lipseasca nici unul dintre accesoriile unui scolar de nota 10, noi iti recomandam sa alegi pentru invatacelul tau un set complet de rechizite. Copilul tau va avea toate cele necesare pentru scoala si tu nu va mai trebui sa cutreieri diverse magazine ca sa aduni toate rechizitele de care are nevoie cel mic.

Ce spui, de exemplu, de acest set Kid Kit, din magazinul online ProfiOffice.ro de la targul online Back to School? Setul include tot ceea ce poate avea nevoie un scolar cool: ghiozdan, penar complet echipat cu carioci, creioane colorate, rigla, ascutitoare dubla, plus cadou un set de 12 creioane colorate Trilino.

Este cea mai simpla cale de a-l transforma pe pustiul tau intr-un scolar perfect echipat!

Eu am cumparat deja manualele si caietele speciale, precum si pachetul special de rechizite!!! Toate de la targ!!

Tu ai fost la targul Back to School?

Sigur te intereseaza si: 

Clasa pregatitoare Programa şcolară pentru disciplina DEZVOLTARE PERSONALĂ

Programa scolara clasa pregatitoare, disciplina MATEMATICA SI EXPLORAREA MEDIULUI

 

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress