ProLon ofera corpului tau un start rapid in calatoria de pierdere in greutate

ProLon ofera corpului tau un start rapid in calatoria de pierdere in greutate, iar ciclurile multiple ofera multe beneficii unice, inclusiv reducerea grasimii corporale.

 

Beneficiile ProLon®

ProLon ofera corpului tau un start rapid in calatoria de pierdere in greutate, iar ciclurile multiple ofera multe beneficii unice, inclusiv:

  1. Reducerea grasimii corporale (in special de pe abdomen), mentinand in acelasi timp masa corporala slaba*
  2. Reducerea circumferintei taliei
  3. Sprijina imbatranirea sanatoasa sau aici putem spune sprijina inaintarea in varsta fara imbatranire / sau previne imbatranirea precoce..
  4. Ajuta la mentinerea sanatatii metabolice

“ProLon**, dieta care imita postul negru/cu apa, este destinata persoanelor sanatoase, fara afectiuni deosebite de sanatate  , care isi doresc doar o resetare a organismului – curatare celulara, claritate mintala, un nivel mai bun de energie – il pot face o data la 6 luni de zile, o data pe an, o data la 3-4 luni de zile sau cand se simt pregatiti sa aduca o imbunatatire in starea generala de bine. Pentru persoanele care isi doresc o slabire in greutate pe termen lung (aici vorbim de persoane supraponderale sau care sufera de obezitate) protocolul recomandat pleaca de la 3 luni consecutive. ProLon iti va schimba viata, clar. Este un instrument pe care il putem folosi fara riscuri si care aduce beneficii extraordinare. Unul din ele este sa constientizezi ca tu, de fapt, nu ai nevoie de toata cantitatea de mancare pe care o mananci intr-o zi, ca poti sa te descurci cu mult mai putin, ca poti sa traiesti intr-o disciplina alimentara mult mai buna decat cea pe care ai avut-o inainte. In momentul in care simti ca ai nevoie de o resetare, este cel mai la indemana si eficient lucru pe care poti sa-l faci. Viitorul ne va spune multe in ceea ce priveste ProLon si fastingul in general. Vom avea multe rezultate pe partea aceasta.”, a conchis Dr. Ioana Berciu.

Meniul complet pe 5 zile

Creat de L-Nutra, ProLon este prima dieta care imita postul cu apa (Fasting Mimicking Diet – FMD®) de pe piata si care a fost folosita pana astazi de peste 220.000 de persoane.

 

ProLon iti ofera alimente nutritive, bauturi si suplimente pentru o perioada de cinci zile, toate grupate in mod convenabil pentru fiecare zi, astfel incat sa stii exact ce poti manca, iar partea cea mai buna este ca sunt livrate direct la usa ta. Toate alimentele pentru fiecare zi au fost atent proiectate si testate pentru a-ti asigura hrana si energia, bucurandu-te de hrana sanatoasa, in timp ce organismul ramane in starea de post. La finalul programului de 5 zile, poti reveni la dieta ta normala si sanatoasa fara nicio modificare.

Acum ai la indemana o calatorie de numai 5 zile pentru a-ti reseta corpul si a-ti transforma viata. Mai multe detalii despre ProLon pe: https://prolon.ro/

 

 

Comentarii