Promenada susține inițiativa „O mamă singură are nevoie de ajutorul tău”

1 vote

În prag de primăvară, Promenada susține proiectul United Way România –  „O mamă singură are nevoie de ajutorul tău”, al cărui scop este acela de a sprijini integrarea mamelor singure aflate în situații vulnerabile.

 

 

Astfel, până pe data de 31 martie, fiecare vizită în centrul comercial se poate transforma într-o faptă bună, iar clienții Promenada sunt încurajați să doneze pentru această cauză. Pentru fiecare donație, aceștia vor fi răsplătiți cu un mărțișor, realizat de mamele din program care au nevoie de sprijin pentru a-și schimba viața în bine.

„Promenada se implică în cauze sociale și sperăm ca, prin acest demers, să ni se alăture cel puțin 500 de persoane dornice să sprijine financiar acest proiect și să schimbe astfel destinele unor femei care se află în situații dificile”, a declarat Adriana Dobrea, Director Executiv, United Way România.

 

Scopul programului „O mamă singură are nevoie de ajutorul tău” este de a facilita reintegrarea socio-profesională a mamelor singure, redându-le acestora speranța într-un viitor mai bun, alături de copiii lor. Fondurile colectate vor fi investite în susținerea a 50 de mame singure, aflate în situații de vulnerabilitate ridicată (precum abuz fizic sau emoțional, sărăcie sau risc de excluziune socială). Cu ajutorul donațiilor, United Way România creează un mediu stabil pentru femei, oferindu-le atât consiliere emoțională, cât și adăpost, hrană sau servicii medicale de bază. Mai mult, cele care nu au un loc de muncă sau o calificare sunt înscrise și în programe educaționale și primesc ajutor pentru a se integra pe piața muncii.

 

 

Clienții Promenada care doresc să se alăture acestei inițiative au la dispoziție mai multe opțiuni pentru a dona: în zona Info Point a fost amplasat un dispozitiv contactless, unde pot dona suma fixă de 20 de lei, în doar câteva secunde. De asemenea, aceștia pot dona prin SMS la 8844 (2 EUR lunar), cu textul VIITOR, prin transfer direct în contul fundației United Way sau online.

Mai multe informații sunt disponibile la Info Point în Promenada sau pe site-ul www.promenada.ro și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Despre Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada este un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, care include terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și iarna de un patinoar în aer liber, dar și un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent. La finalul anului 2014, mall-ul Promenada a intrat în portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor comercial din Europa Centrala si de Est. Pagina de FB: https://www.facebook.com/Promenadaro/

Despre United Way România

United Way România este o fundație românească, afiliată la United Way Worldwide, SUA, care la nivel global cuprinde o rețea de aproape 1.800 de organizații locale în peste 40 de țări și teritorii. Oferim sprijin în educație, sănătate și integrare pe piața muncii persoanelor defavorizate din București, Cluj, Timișoara și zone limitrofe.

United Way România susține programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Activitatea United Way România se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o educație de calitate, servicii bune de sănătate și un venit suficient pentru a întreține o familie. Programele United Way România sprijină anual peste 12.000 de persoane în dificultate.

Comentarii