Puressentiel, lider pe piața farmaceutică de aromaterapie din Europa, intră pe piața românească

Puressentiel
1 vote

Puressentiel, lider pe piața farmaceutică de aromaterapie în Franța și un jucător important pe piața sănătații în Europa, este acum prezent în România. Produsele Puressentiel sunt formulate astfel încât să fie gata pentru utilizare. Secretul eficacității acestora este dat de proprietățile uleiurilor esențiale și de puritatea ingredientelor naturale folosite, cât și de sinergia dintre elemente.

PuressentielFondată în 2005, Puressentiel este o companie independentă, de familie. Laboratorul francez de aromaterapie, inovare și pionierat în domeniul sănătății a fost creat de Isabelle și Marco Pacchioni din pasiunea lor pentru aromoterapie și ingrediente active naturale. Împreună cu botaniști, cercetători, medici și farmaciști, au creat o gamă inovatoare de produse dedicate bunăstării, frumuseții și sănătății, accesibile, sigure, eficiente și ușor de utilizat pentru întreaga familie. Puressentiel este lider de piață în Franța și Belgia, precum și unul dintre cei mai mari jucători la nivel global.

Toate produsele Puressentiel sunt concepute pentru a avea grijă de bunăstarea întregii familii.

Bazându-se pe uleiuri esențiale definite botanic și biochimic (E.O.B.B.D.) și substanțe active de origine naturală, Puressentiel și-a luat angajamentul de a crea produse naturale și pure, începând de la plantare până la recoltare și producție, construind astfel un brand echilibrat și responsabil. Având criterii stricte de calitate, fiecare lot este testat pentru a-i atesta conformitatea. Eficacitatea produselor este dovedită de peste 300 de studii și teste.

Produsele Puressentiel nu conțin parabeni, fenoxietanol, polietilenglicol, coloranți, OMG, compuși petrochimici sau substanțe de origine animală, parfumuri sintetice sau izobutan. De asemenea, nu sunt testate pe animale.

“Suntem mândri să aducem Puressentiel în România și credem cu tărie că va deveni un puternic jucător pe piața locală de aromaterapie. Datorită formulelor inovatoare, preocuparea pentru bunăstarea familiei de zi cu zi, angajamentul pentru mediul înconjurător și dezvoltarea sustenabilă, credem că va fi foarte repede, adoptat și iubit ca brand, de către consumatorii români”, afirmă Nikolaos Kotzias, CEO & Fondator ND MedHealth, importator și distribuitor al produselor Puressentiel în România.

Despre produsele Puressentiel

PuressentielSpray-ul Purificator cu 41 de uleiuri esențiale este singurul biocid natural disponibil pe piața din România. Eficacitatea spray-ului a fost dovedită de 13 studii, devenind cel mai bine vândut produs în Franța, din categoria spray-urilor purificatoare. Omoară virușii, bacteriile și fungii microscopici, ucide acarianul de praf și alte insecte, elimină mucegaiul. Spray-ul Purificator Puressentiel nu conține conservanți, parabeni, coloranți, alcool sau izobutan.

În topul celor mai bine vândute produse Puressentiel se numeră și Roll-on-ul pentru durerile de cap. Câștigând cu fiecare an mai multă popularitate, acesta conține un mix special de uleiuri esențiale ce reduc anxietatea, stresul și îndepărtează durerea de cap la nivel central și periferic. Substanțele active sunt eliberate cu ajutorul bilei metalice din interiorul roll-on-ului ce reproduce tehnica de presopunctură.

Un alt produs preferat în rândul consumatorilor este Roll-on-ul S.O.S. Travel, care previne răul de mișcare, îmbunătățește digestia și combate anxietatea și teama. Acționează rapid pe cale olfactivă și nu creează efecte adverse. Ambele roll-on-uri sunt practice, ușor de luat în buzunar sau în poşetă, pentru a fi utilizate oricând este nevoie.

PuressentielUn alt best-seller este Roller-ul Muscles & Joints, ce conține 14 uleiuri esențiale. Bila roller-ului reproduce și ea tehnica de presopunctură pentru a calma durerile locale şi cele reumatice, si a favoriza relaxarea musculaturii și combaterea inflamațiilor.

Puressentiel este un brand dedicat remediilor naturale eficiente, ce oferă şi produse special concepute pentru îmbunătăṭirea respirației, decongestionarea căilor nazale, calmarea disconforturilor la nivelul gâtului și întărirea sistemului imunitar.

Portofoliul conține și produce pentru copii, testate și aprobate de mămici și tătici, nu doar de oameni de știință.

Balsamul Baby Soothing Massage din gama Rest & Relax oferă o senzație de relaxare, hidratează pielea delicată a bebelușilor, calmează disconfortul și induce un somn liniștit, în timp ce Balsamul Baby Chest Rub din gama Respiratory ajută la decongestionarea căilor respiratorii, ajutând bebelușii să respire mai ușor.

Cinci dintre cele mai importante game Puressentiel sunt acum disponibile în România: Purifying, Respiratory, Muscles & Joints, Rest & Relax și Daily Well-being.

Produsele Puressentiel se găsesc în farmaciile Sensiblu selecṭionate, începând cu luna mai.

Despre ND MedHealth

ND MedHealth SRL este o companie modernă, dinamică, cu o creștere rapidă pe teritoriul României. Afacerea principală se axează pe servicii cu valoarea adăugată – acces pe piața locală, distribuție, vânzare și marketing pentru partenerii strategici, prin activități ce presupun importarea, distribuirea și promovarea medicală pentru produse farmaceutice, parafarmaceutice, cosmetice şi suplimente alimentare.

 

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress