Reduceri de pana la 80 la suta la rochii de mireasa Bien Savvy si La Sposa

Reduceri de pana la 80la suta la rochii de mireasa
1 vote

 

Pe 28 noiembrie, la Bien Savvy Bridal Sale, ai reduceri de pana la 80 la suta la rochii de mireasa din colectiile Bien Savvy si La Sposa, cu preturi care incep de la 580 lei!

 

 

 

La Bien Savvy Bridal Sale ai 250 de rochii de mireasa pretioase din colectiile Bien Savvy si La Sposa, rochii de mireasa elegante, adevarate piese statement, perfecte pentru femeia care vrea sa isi celebreze povestea de dragoste cu rafinament.

Pentru o zi, rochiile din colectiile Bien Savvy One Love, Love Story, Glamour si nu numai, alaturi de colectiile La Sposa, au preturi fabuloase, reduse cu pana la 80% in trei locatii BIEN SAVVY din tara.

In aceasta toamna, Bridal Sale te asteapta in: Bien Savvy Bucuresti (Bd Cantemir 2B), BIEN SAVVY Constanta (Bd Ferdinand 19) si BIEN SAVVY Brasov (Bd 15 Noiembrie 36).

Din 250 de rochii de mireasa pretioase la preturi care incep de la 580 lei, una trebuie sa fie a ta ! Evenimentul de sale incepe la 10 : 00 si continua pana la orele 20 : 00. Ai grija sa nu intarzii pentru ca prima venita, este prima servita.

Pentru viitoarele mirese care nu pot ajunge in locatiile Bien Savvy,  este organizat un Bridal Sale disponibil si online, in boutique-ul www.biensavvy.eu.

O serie de rochii de mireasa Bien Savvy vor avea in boutique-ul online, pe 28 noiembrie, reduceri de pana la 60%.

Comentarii