Kurtmann

Kurtmann

Reteta de Craciun recomandata de Printesa Polonic: Friptura extrem de frageda din carne de porc

Friptura extrem de frageda din carne de porc
0 votes

Reteta de Craciun recomandata de Printesa Polonic: Friptura extrem de frageda din carne de porc, care l-a dat gata pe print. Si aceasta reteta este una cu aroma de sarbatori, ideala pentru o sarbatoare speciala, precum Craciunul!

Asadar, tot ce aveti de facut este sa luati lista, sa mergeti la cumparaturi, iar dupa, sa incepti pregatirea bunatatilor pentru masa de Craciun!

De-a lungul acestei saptamani, iti vom pregatii 3 retete special pentru Sarbatori la rubrica Guest Blogger, pregatite de catre Anca Rusu, Printesa Polonic pentru ca tu sa ai de unde sa te inspiri pentru masa de Craciun!

                               
Reteta de Craciun recomandata de Printesa Polonic: Friptura extrem de frageda din carne de porc

                             Friptura extrem de frageda din carne de porc

Iata si ingredientele:

- 1 kilogram si jumatate de carne de porc taiata cuburi mai mari
- un bulb mai mare de fenicul
- 6 catei de usturoi feliati
- o mana de rozmarin proaspat
- 500-600 de ml de Chardonnay
- 100 g de unt
- sare de mare si piper

                      Friptura extrem de frageda din carne de porc
Printesa Polonic ne sfatuieste in ceea ce priveste reteta: “Intr-un wok topiti untul si rumeniti 3-4 minute bucatile de carne. Apoi asezati-le intr-un vas de fonta si amestecati-le cu usturoiul, rozmarinul, bucati mari de fenicul, sare si piper. Inecati toata aceasta minunatie in vin alb, acoperiti-o cu un capac si bagati-o la cuptor pentru 2 ore – 2 ore si jumatate. Cu jumatate de ora inainte de a scoate friptura din cuptor, luati capacul.

Se serveste fierbinte cu sparanghel sotat.

Pofta Nebuna si Craciun Fericit!”

Ce parere ai despre aceasta reteta? Tu o vei incerca?

GUEST BLOGGER Printesa Polonic http://printesapolonic.ro/

 
Choies-The latest street fashion

banner

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress