Saloane de infrumusetare

MIA, singurul salon mobil de manichiură-pedichiură din Europa

MIA salon mobil

1 voteCreeat după un concept adus tocmai din Beverly Hills, MIA – Manicure in Action este un salon pe patru roți, specializat în manichiură și pedichiură. MIA – Manicure in Action se poate deplasa chiar la tine acasă (valabil doar în București deocamdată), cu preponderență în jurul clădirilor de birouri, a cartierelor rezidențiale.   Conceptul

Cum sa devii instructor atestat de Ultimate Pilates?

Cum poti deveni instructor atestat de Ultimate Pilates icon

Cori Gramescu, cunoscutul antrenor de pilates, programe de antrenament de grup si nutritionist, va sustine in perioada 24-25 mai 2014 un workshop de Ultimate Pilates, in cadrul salii LadyFIT.

LadyFIT iti ofera abonament full pentru un an de zile la super pret!

LadyFIT iti ofera abonament full pentru un an de zile la super pret icon

Daca vrei sa scapi de stresul kilogramelor in plus, dar mai ales de stresul unui abonament lunar la sala, esti invitata la LadyFIT. Ti s-a pregatit o oferta de nerefuzat! Pana pe 10 mai poti achizitiona un abonament full valabil un an de zile, la doar 500 de euro.

Frumusete profesionala la inceput de primavara

Frumusete profesionala la inceput de primavara icon

Anul acesta, luna martie este luna frumusetii si a feminitatii! Fie ca iti doresti sa intampini primavara cu o stare de spirit pozitiva, fie ca planuiesti o schimbare de look, te vei bucura sa descoperi cea mai noua surpriza marca El Studio, la SP Selective Days.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress