Sfaturi despre frumusețea naturală ce strălucește atât pe interior, cât și la exterior

Brand-ul suedez de beauty-tech FOREO oferă sfaturi despre frumusețea naturală ce strălucește atât pe interior, cât și la exterior, pentru a avea grijă de pielea noastră și de sănătatea interioară.

Sfaturi de la FOREO : frumusețea naturală

FOREO te sfătuiește să rămâi fidelă ție însăți, reală, autentică și promovează ideea cum că dacă te simți bine, arăți bine.  Investește în pielea ta pentru a fi hidratată și sănătoasă. Sunt atât de mulți factori care ne afectează pielea, deoarece este cel mai mare organ al corpului nostru și nu doar că suferă foarte mult, ci și spune multe.

Cercetătorii institutului FOREO arată că stresul, somnul neregulat, obiceiurile alimentare și de băut, fumatul, luminile albastre de pe toate ecranele (mobil, televizor, laptop etc.), dar și multe probleme precum factorii genetici, creșterea și pierderea în greutate frecventă și neregulată pot cauza o piele lăsată, roșeață etc.

FOREO este pionier în industria beauty-tech, combinând tehnologia de ultimă oră și inovația pentru a crea dispozitive inovatoare care îți dau înapoi atât timp, cât și bani, oferind totodată rezultate premium de îngrijire a pielii. Lumini LED, microcurent, pulsații T-sonic – acestea sunt tehnologiile care nu cu mult timp în urmă erau prezentate doar în science fiction, dar care acum sunt o realitate.

Oamenii de știință de la Institutul FOREO au combinat cea mai recentă tehnologie cu un design suedez elegant pentru a crea manual cele mai inteligente dispozitive de îngrijire a pielii care funcționează cu adevărat – astfel încât să nu fie nevoie să te chinui! Pentru a te pregăti de o întâlnire, FOREO vine cu câteva sfaturi:

Tehnologia de frumusețe îmbunătățește viețile din toată lumea

 Pasul 1: Un minut cu LUNA 3 pentru o curățare profesională

Dispozitivul original de curățare LUNA 3, un instrument esențial pentru Jessica Alba – este ușor de utilizat, fiabil și durabil! Oferă o curățare blândă, dar eficientă și în profunzime pentru o piele întinerită și sănătoasă.

Pasul 2. Lifting facial non-invaziv cu BEAR pentru a tonifia contururile

BEAR de la FOREO, un dispozitiv drăguț și portabil de tonifiere a feței cu microcurent, este destul de puternic încât să-ți întinerească pielea și să reducă aspectul liniilor fine și al ridurilor. Toate acestea durează doar 3 minute.

Pasul 3:  2 minute de îngrijire cu UFO 2 pentru a hrăni pielea în profunzime

Rita Ora își pregătește pielea cu tratamentul facial de 2 minute UFO 2 de la FOREO și cu masca ei preferată, Manuka Honey. Dispozitivul UFO 2 este un instrument de skin-tech cu adevărat excepțional, care îți hrănește atât corpul, cât și mintea

 

Comentarii