Black Friday la ECCO în 24 de magazine

Reduceri "negre"

La ECCO reducerile de Black Friday încep pe data de 17 noiembrie 2017 şi vor continua şi în weekendul 18-19 noiembrie 2017,  în toate cele 24 de magazine ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Galaţi şi Sibiu. Brandul danez de încălțăminte și accesorii din piele ECCO organizează pentru cel de al cincilea an consecutiv “Black Friday” în România.

 

 

Cu un portofoliu larg de produse şi o istorie atractivă de reduceri “negre”, ECCO dă startul campaniei promoţionale de Black Friday vineri, 17 noiembrie 2017, odată cu cea mai mare parte a retailerilor din ţară.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unor cizme noi sau a celor mai moderni sneakerşi, Black Friday este momentul potrivit pentru a profita de prețuri prietenoase şi de a investi în articole de calitate. Iar la ECCO, unul dintre cele mai atractive lucruri în ceea ce privește oferta este că au reduceri pentru întreaga familie, reducerile fiind valabile la încălţămintea și accesoriile pentru femei, bărbaţi şi copii.

În perioada 17 – 19 Noiembrie 2017 oferta de Black Friday este valabilă în magazinele  ECCO Feeria, ECCO Băneasa, ECCO VIVO, ECCO Cotroceni, ECCO City Park, ECCO Sun Plaza, ECCO Palas Iaşi, ECCO Iulius Timişoara, ECCO Promenada, ECCO Braşov, ECCO Iulius Cluj, ECCO Plaza, ECCO Bucureşti Mall, ECCO Sibiu, ECCO Coresi, ECCO Mega Mall, ECCO ParkLake, ECCO Shopping City Galați în limita stocului disponibil, conform O.G. 99/2000 şi legea nr. 650/2002.

Oferta de Black Friday este valabilă la produse selecționate semnalizate la raft prin eticheta specială “Black Friday”.

 

Comentarii