Targul Back to school te pregateste pentru noul an scolar Vino si tu!!!

Targul Back to school organizat in perioada 01-12 septembrie
0 votes

 

Targul Back to School s-a deschis azi si va avea loc in perioada 01-12 septembrie 2012 la parterul mall-ului online cu 5 etaje Shops-And-The-City.ro. Chiar daca esti din Bucuresti, Ploiesti, Oradea sau Cluj, acum poti participa si tu la targul online! SUPER OFERTE SI CONCURSURI!!! 

 

Anul scolar se aproprie cu pasi repezi si nu stii incotro sa te indrepti pentru a-i cumpara celui mic toate cele necesare. Pentru a-ti usura cat mai mult treaba, mall-ul online Shops and the city organizeaza targul “ Back to school”. Tot ceea ce ai nevoie este doar la un click distanta!

 

Targul Back to school organizat in perioada 01-12 septembrie 

 

Targul Back to school organizat in perioada 01-12 septembrie

 

Shops-And-The-City.ro organizeaza special pentru inceperea noului an scolar un targ online Back to school unde vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru un nou an de scoala in viata celui mic. De la imbracaminte, rechizite, incaltaminte sau ghiozdane, Shops and the city isi propune sa iti usureze munca si sa iti adune la un loc tot ceea ceea ce micutul tau are nevoie.

 

Targ pentru scolari si prescolari, pregatirea pentru gradinita si scoala

 

Targ de imbracaminte si incaltaminte copii

 

 

In perioada 1- 12 septembrie 2012 peste 29 de magazine printre care 3Suisses.ro, La Redoute.ro, RechiziteleMele.net, Okian.ro, Strollers.ro, ProffiOffice.ro, GoToShop.ro, MediaDocs.ro si multi altii  vor expune la targul Back to school.

 

Vino la targ si poti alege garderoba de scoala sau gradinta pentru cei mici, precum si  o selectie bogata de rechizite, manuae scolare, ghiozdane, laptopuri si alte produse necesare inceperii noului an scolar.

 

Oferte speciale si promotii la imbracaminte, incaltaminte, manuale si rechizite scolare

 

Targ de manuale si rechizite scolare

 

Tocmai  pentru ca fiecare nou an scolar necesita vizite nenumarate prin magazine, timp pierdut si stat la cozi, ne-am gindit sa venim in ajutorul tau si sa iti poti face cumparaturile de la tine de acasa, cu un singur click.

 

Mall-ul online Shops-And-The-City.ro isi propune sa iti usureze viata prin organizarea primei editii a targului  Back to school,  in perioada 1-12 septembrie.  Vino la targ si vezi ofertele speciale si promotiile celor 29 de expozanti.

 

Alege cele necesare dupa nevoie si plac: de la jucarii la imbracaminte si incaltaminte pentru scolari si prescolari, de la ghiozdane la laptopuri, de la rechizite la manuale scolare. Plus ca te vei bucura de SUPER PRETURI SI SUPER OFERTE!

 

Toti vizitatorii targului se pot bucura de intrare gratuita la targ, doar cu un click pe www.shops-and-the-city.ro! In plus, ii asteapta si SUPER PREMII oferite de Rechizitelemele.ro, Okian.ro, LaRedoute.ro, 3Suisses.ro!  

 

Fa din inceperea noului anului scolar o placere cu o vizita la targul online Back to school! 

 

Comentarii