Tatăl, un personaj cu rol important în perioada pre și post natală!

Tatăl, un personaj cu rol important în perioada pre și post natală!
4 votes

În spatele unei super mommy stă un mega super daddy! Teorema nu-i din filme. Prezența fermă a tatălui în perioada pre și post natală este revelatoare și, cumva, miraculoasă atât pentru mamă cât și pentru bebe.

 

Cine spune că rolul de tătic e ușor? Nu, chiar nu e! Dar e rol principal, la fel ca cel de mămică, și e unic, și e tare frumos, și e pe viață. Eu nu dau implicarea tatălui, fie el și începător, pe nimic în lume, nici măcar pe ajutorul a două bunici atotștiitoare.

Pare-se că până acum am făcut echipă bună cu al meu soț. Ne-am descurcat cu piticii noștri de la început! A trebuit și am reușit! În mod firesc, fără panică (sau… fie, fără prea multă panică)! Am cam avut treabă amândoi. Unde păream eu mai stângace, prelua el comanda! Unde eu nu mai puteam, sigur putea el! Și uite-așa, la noi tati s-a ocupat în mod special de băiță, de spălatul guriței cu glicerină boraxată, de curățatul năsucului cu ser fiziologic, de ținutul în brațe la vaccin etc. Tot el mi-a urcat primul copil pe cel mai înalt topogan din parc când eu nici măcar nu eram pregătită să mă uit la așa ceva, l-a pus pe bicicletă cu două roți de la 3 ani când piticul abia ajungea la pedale și l-a învățat cât de cool e să ai picioarele julite. Cum să mă fi priceput eu la chestii din astea?

Evident că există și multe greșeli, temeri, emoții, întrebări! Dar – veste bună! din acest an, se desfășoară un proiect educativ dedicat exclusiv…  tăticilor! Modern Dad’s Challenges se numește, iar prima ediție are loc pe 5 aprilie, începând cu ora 18.30, la Impact Hub București. Înscrierea este gratuită (click aici), în limita locurilor disponibile.

 

Modern Dad's ChallengesEvenimentul Modern Dad’s Challenges va fi moderat de bloggerul & tăticul Andrei Cismaru, iar tema acestei ediții a fost selectată în urma unui sondaj realizat în rândul tăticilor și viitorilor tătici. Așadar, “Rolul tatălui în perioada pre și post natală” va fi subiectul abordat pe 5 aprilie.

Subiectul va fi dezbătut împreună cu speakerii invitați: Dr. Valeria Herdea, Medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie; Oana Nicolau, Psihoterapeut de cuplu și familie & Sorin Nicolau, Life and Business Coach si un Invitat surpriză.

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este inițiat de Frunzaresc.eu și realizat și implementat cu agentia de publicitate Creative Energy Corner.

Eu deja mi-am anunțat soțul despre event, sigur are ceva de învățat de la experții de acolo!

Felicitări tati pentru rolul minunat și… mult succes!

[Text: Tina Solonaru]

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress