Teo, Vio si Costel – Gentlemenii stand-up-ului romanesc

Teo, Vio si Costel
1 vote

Sala Palatului a fost plina pana la refuz aseara, 18 februarie, toti cei prezenti asteptand cu nerabdare Marele Show la Palat promis de Teo, Vio si Costel. Intre aplauze si hohote de ras, cei 3 stand-up comedianti au trait senzatia unica de a fi pe scena Salii Palatului, marcand o premiera in viata lor artistica.

 

Peste 4.000 de oameni au aplaudat si au ras timp de 2 ore la aniversarea a 14 ani de activitate in stand-up comedy a lui Teo, Vio si Costel.

Ropote de aplauze si hohote de ras!

Alex Mocanu si Toma Alexandru au “pregatit scena”, starnind primele ropote de aplauze si hohote de ras. Ceea ce nu au vazut, insa, miile de spectatori au fost reactiile lui Teo, Vio si Costel din culise. Daca Teo si Vio se plimbau dintr-o parte in alta, aparent calmi, Costel statea fix in zona din spatele scenei si asculta atent, asteptand (cu un zambet larg pe fata) momentul in care avea sa apara pe partea din fata a scenei. Cu sau fara emotii, intrucat doar ei stiu asta, cei trei au facut Mare Show la Palat.

Dupa succesul acestui eveniment, organizatorii promit un alt show de mare exceptie. Teo, Vio si Costel vor reveni cu un alt spectacol marca inregistrata.

Pana atunci, pe 26 martie, Sala Palatului va gazdui 60 de artisti veniti de la Moscova: Cazacii Rusiei, cea mai buna companie de dans rusesc din lume.

 

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress