Toamna se numără… nunțile

1 vote

În perioada octombrie – decembrie 2019, Corin Romanescu și The President derulează un nou program educațional destinat tinerilor și publicului larg, cu tema ”Toamna se numără … nunțile”.

 

 

Lansat cu scopul de a educa publicul larg în ceea ce privește activitățile concrete ale organizării evenimentelor private, programul de responsabilitate socială se înscrie pe linia educațională inițiată de Centrul de Evenimente The President în 2018. Programul include o serie de articole și sfaturi practice publicate prin intermediul partenerilor media și oferite gratuit tuturor celor interesați de organizarea propriilor evenimente în mod profesionist.

Materialele informative oferite publicului pe durata proiectului vor include următorele teme: “10 motive să-ți organizezi nunta toamna”; “Cum îți alegi organizatorul de evenimente”; „5 aspecte pe care să le observi cand vizitezi salonul de evenimente dorit”; „Meniul de nunta – ce, cum, când”; „Bugetul de nuntă – cum îl calculezi și ce include”.

La finalul proiectului, materialele informative vor fi incluse în “Cărticica miresei”, o broșură tipărită de Centrul de Evenimente The President și oferită gratuit celor interesați.

”Programul de responsabilitate socială ”Toamna se numără… nunțile” face parte din seria de programe educaționale inițiate și derulate, în ultimul an, de Centrul de Evenimente The President. Ne-am asumat rolul de formator al pieței de evenimente private și încercăm, prin proiectele noastre educaționale, să ajutăm la îmbunătățirea serviciilor oferite, pentru a veni în sprijinul clienților și furnizorilor de servicii, deopotrivă. Un client educat și un furnizor de evenimente profesionist pot organiza împreună evenimente memorabile, cu condiția ”să vorbească aceeași limbă”.

Acest program educațional se adresează tuturor celor care doresc să-și organizeze singuri nunta sau un alt eveniment important și apelează la organizatorii de evenimente să-i ajute, fără a ști, însă, ce trebuie să le ceară. De aceea, informațiile oferite de specialiștii noștri, în cadrul articolelor, vor fi incluse ulterior în ”Cărticica Miresei”, o  broșură marca The President, un mic ghid cu informații practice și utile tuturor mireselor, pentru ca ziua nunții să rămână pentru fiecare un moment special, fără stres inutil”, a declarat Corin Romanescu, fondator și proprietar al Centrului de Evenimente The President.

Proiectul este sprijinit de 12 parteneri media: ACCMediaChannel, Bucuresti Life, Clarissa, DacicCool, Fashion8, IQool, Mujer, PRwave, Restaurante-Bucuresti.ro, Restocracy, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului.

Despre Corin Romanescu

Proprietar și fondator al Centrului de Evenimente The President și al Business Center The President, Corin Romanescu este un antreprenor cu peste 20 de ani experiență de leadership. Este Președinte al Asociației pentru Combaterea Sărăciei și Afecțiunilor Umane și Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnică de Construcții București.

În ultimii ani Corin Romanescu s-a implicat în activități de leadership, inițiind derularea unor programe educaționale, sociale și culturale, pentru sprijinirea tinerei generații de profesioniști, precum Centrul de Educație Practică în Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP.  În 2018 a inițiat proiectul ”Sănătate prin aqua gym”, un program ce pune accentul pe o problema curentă a societății moderne: sedentarismul, alături de proiectul ”Vinum Et Carmina”, un program educațional axat pe sprijinirea culturii românești.

Despre The President

Situat pe malul Lacului Tei și înconjurat de vegetația parcului cu același nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

THE PRESIDENT  dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, între orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate între 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate între 100 și 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența-Verona cu o capacitate între 401 și 800 de persoane, alături de o terasă cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscină (The President Pool & Lounge) deschisă în perioada mai – septembrie și un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.

Meniul cu specific international al restaurantului ofera preparate pentru toate gusturile, iar privelistea spre lac transforma mesele luate cu prietenii, cu familia sau cu partenerii de afaceri în experiențe plăcute.

Detalii și rezervări:
Telefon: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379
office@president-events.ro
Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, București
(în Parcul Tei – pe malul lacului)
www.corin-romanescu.ro
www.the-president.ro

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress