TOC TOC – O comedie pentru oameni inteligenti

1 vote

Tuturor celor care asteapta de la o COMEDIE ceva mai mult decat vesnica poveste din bulevardiere cu amanti/amante, intoarsa pe toate fetele si vazuta din toate unghiurile, noi le prezentam o altfel de comedie: TOC TOC, o rara-avis a comediilor bulevardiere, in care actiunea are loc in cabinetului unui psihoterapeut celebru si in care situatia comica este construita in mod dinamic de catre personaje pitoresti, bizare, fiecare cu farmecul lui si cu latura lui induiosatoare.

Cum ar fi sa…

Cum ar fi sa te pomenesti intr-o sala de asteptare langa un tip respectabil, care insa are sindromul Gilles de la Tourette (Mihai Mihai Sandu), o maniaca a verificarilor (Anca Turcasiu), o laboranta terorizata de microbi (Monica Ciuta) si un taximetrist care iti contorizeaza absolut tot ce faci (Andrei Duban), un tanar obsedat de simetrie si caruia ii este groaza sa paseasca pe linii (Victor Bucur), o tanara care repeta totul de doua ori (Doina Antohi) si langa un asistent bine intentionat, mereu depasit de situatie, dar care este in ton cu ultimele tendinte ale modei (actorul constantean Daniel Burcea)?

Cu siguranta te vei regasi intr-unul dintre personaje! Sau, daca nu pe tine, atunci cel putin pe unul dintre prietenii tai.

Comedia TOC TOC este regizata de catalanul Ricard Reguant, regizorul Muzicalului Chicago si laureat la Broadway World in 2015.  Traducerea este semnata de Irina Margareta Nistor.

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress