Tommy Hilfiger celebrează prima sa vizită în Australia

1 vote

Tommy Hilfiger a adus în Syndey energia și stilul pentru care brandul iconic este cunoscut, transformând clădirea de patrimoniu Chukka într-o New York Style Loft Party exclusivistă pentru a sărbători sosirea designerului Tommy Hilfiger în Australia.

 

Consolidând relația mărcii cu moda, arta, muzica și divertismentul, o serie de talente sportive locale și internaționale, printre care Lucky Blue Smith, Matty J, Flight Facilities, Gemma Ward, Jesinta Franklin, Cameron Robbie, Pia Muehlenbeck, Samantha Harris, Christian Wilkins, Jade Tunchy, Tom Derickx, Sammy Robinson,  Abbey Gelmi, Bree McCann, Ali Simpson, Yan Yan Chan și Carmen Hamilton au venit să experimenteze o petrecere de o noapte, în adevăratul stil Tommy.

Oaspeții au ajuns la bine cunoscuta clădire Jones Bay Wharf, luminată în culorile emblematice Americana ale brand-ului, în timp ce un duo de muzică electrică, Set Mo, se afla la pupitrul DJ-ului, dând tonul serii. Un disco ball imens a adus o notă retro serii, ca un ecou al unor scene similare din cadrul celui mai recent show TOMMYNOW din New York.

O fuziune alimentară americană și australiană a încântat mulțimea cu hot dog în stil american, coaste pe grătar, mini porumb și burger de vită Angus.

A fost, de asemenea, amenajată o zonă unde s-a putut servi bere locală și vin, oferind o selecție unică de băuturi.

Link către newsroom: http://newsroom.tommy.com/pressroom/tommy-hilfiger-celebrates-his-first-visit-to-australia-surrounded-by-celebrities-at-his-new-york-style-party-in-jones-bay-wharf/

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferi produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress