Triathlon Arena – ediția a IIIa, la Băneasa Shopping City

1 vote

Triathlon Arena, ajuns deja la a III-a ediție, este o competiție care a reunit profesioniștii și amatorii pasionați de FIFA, biliard și bowling, împreună cu echipele de la Virgin Radio și cavaleria.ro. Concursul a avut loc pe 28 februarie în incinta MaxFun de la etajul 2 din Băneasa Shopping City.

 

 

 

La cea de-a III-a ediție Triathlon Arena s-au înscris peste 460 de participanți dintre care au concurat 149 de persoane. Competiția a avut 16 finaliști, iar valoarea totală a premiilor a fost de 16.812 LEI. Cele trei jocuri, FIFA, biliard şi bowling, au fost arbitrate de Tudor Buțan, jucător profesionist și membru al echipei nationale de FIFA, Cătălin Gheorghe, multiplu campion național și actual campion european la bowling și de Nicolae Cocoru, jucător profesionist de biliard.

Atmosfera a fost întreținută de echipa de la Virgin Radio: Andrei Niculae, Liza Sabău și Gabriel Fereșteanu, iar din zona VIP a evenimentului au transmis live update-uri urmăritorilor lor Matei Dima (Bromania), Costi Max, Snik și Alexandru Bălan (Colo), dar și o parte din echipa cavaleria.ro.

La MaxFun în Baneasa Shopping City, clienții regăsesc activitățile preferate – bowling, biliard sau FIFA – pentru a se distra împreună cu prietenii și familia sau pentru a lua o pauză de la cumpărături.

Despre Băneasa Shopping City

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piața românească de fashion și entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorințe în materie de shopping, de la cele de renume internațional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, MaxFun, MaxBet și Cineplexx. Aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

Despre MaxFun

Conceptul MaxFun a luat naștere în primăvara anului 2016 și a pornit de la o idee simplă, aceea de a oferi divertisment de calitate și distracție pentru întreaga familie. MaxFun este un loc în care oricine își poate desfășura activitățile preferate într-un mod sigur și confortabil, potrivit atât pentru copii și adolescenți, cât și pentru adulți. Cu un design ultra-modern, locațiile MaxFun oferă o gamă largă de activități recreaționale, de la jocuri moderne precum bowling, biliard sau jocuri video, la clasicele jocuri mecanice potrivite pentru toate vârstele, cât și snack-uri și băuturi, fiind de asemenea disponibile pentru găzduirea unor evenimente tematice, private sau corporate. În prezent există 3 locații MaxFun disponibile în Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni și Shopping City Piatra Neamț.

Comentarii