Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe... x

Tunsori femei pentru toate lungimile de par: par lung, scurt sau mediu

Evaluare utilizator:rating starrating starrating starrating starrating star / 13
Cel mai slabCel mai bun 
Luni, 08 August 2011 00:36
Miniprix.ro
 

Tunsori 2012 femei pentru orice lungime de par: scurt, mediu si lung. Daca vrei parul scurt, atunci alege o tunsoare a la garconne! Pentru parul mediu, hairstilistii ne recomanda si pentru 2012 tunsoarea bob, fie ca este filat sau nu. Parul lung va ramine la moda, fie ca il vom purta drept sau ondulat. Indiferent ce tunsoare alegeti, ingrijiti-va parul!

 

Tunsori 2012, principalele tendinte

Tunsori 2012  femei pentru toate lungimile de par: par lung, scurt sau mediu Tunsori 2012  femei pentru toate lungimile de par: par lung, scurt sau mediu

Tendintele in materie de tunsori 2012 nu sunt foarte diferite de ceea ce se poarta in moda 2012.  Sunt promovate culorile de par puternice si tunsorile indraznete.

Stilistii au vorbit despre femeia moderna ca despre un cameleon, pregatita si mereu capabila sa se reinventeze...

 

Tunsori 2012 femei pentru par scurt

Tunsori 2012  femei pentru toate lungimile de par: par lung, scurt sau mediuTunsori 2012  femei pentru toate lungimile de par: par lung, scurt sau mediu

Parul foarte scurt, “à la garçonne” va fi trendul anului 2012!

Tunsorile scurte sunt recomandate pentru anul 2012 si sunt create, in special, pentru femeile curajoase. O astfel de frizura, a la garconne, iti permite sa fii copilaroasa si puternica. Tot ce iți trebuie sunt imaginația si increderea in sine.

 

Tunsori 2012 femei pentru par mediu

Tunsori 2012  femei pentru toate lungimile de par: par lung, scurt sau mediu

 Tunsori 2012  femei pentru toate lungimile de par: par lung, scurt sau mediu

Tunsoarea de lungime medie ce ramine la moda in anul 2012 este tunsoarea bob.

Tunsoarea medie este un hairstyle foarte confortabil si extrem de variat. Aceasta varianta de frizura este mult mai usor de intretinut decat parul lung si poate fi aranjat aproape la fel de usor ca si parul tuns scurt.

 

Tunsori 2012 femei pentru par lung

Tunsori 2012  femei pentru toate lungimile de par: par lung, scurt sau mediu

Tunsori 2012  femei pentru toate lungimile de par: par lung, scurt sau mediu

 

Parul lung este si va ramane la moda! Parul lung s-a purtat intodeauna si nu cred ca va iesi vreodata din trend.

In anul 2012, putem purta parul drept sau ondulat, prins sau desfacut, oricum vom fi in tendinte. Acesta este marele avantaj al parului lung. Faptul ca ne permite sa il aranjam in moduri cat mai variate, dar cel mai important aspect este intretinerea lui.

Parul, lung, ars și deteriorat nu este deloc o varianta buna! Asa ca aveti grija de parul Dumneavoastra, chiar daca aplicati masti si tratamente naturiste pentru par,  chiar la Dumneavoastra acasa!

 

 

Autor: Julia Serban  pentru StyleAndTheCity.ro   ShareSigur te mai intereseaza si articolele: