Tunsori 2013, modele in tendinte pentru parul mediu

Tunsori 2013, modele de bob filat in tendinte
0 votes

Tunsori 2013, cele mai chic modele filate sau in scari ce sunt tendinte pentru parul mediu! Ce alta tunsoare poate sa reprezinte mai bine parul mediu decat bobul? Cu siguranta niciuna!

Desigur, tunsoarea bob la randul ei, poate avea diferite forme care mai de care mai frumoase si mai pronuntate.

Si pentru ca in ultimii ani se poarta din ce in ce mai mult asimetria, si in anul 2013 hair stilistii vor pune accentul tot pe forme si asimetrii cat mai nonconformiste.

Tunsori 2013, modele de bob clasic pentru parul mediu
                         

Bobul clasic este un fel de ideal pe care orice femeie trebuie sa il “poarte” macar o data in viata. In anii ’20, vedeta filmelor mute, Louise Brooks scrie prima pagina din istoria tunsorii bob.

Bobul clasic este o tunsoare nemuritoare, asa ca sa nu iti fie frica sa iti faci o astfel de tunsoare. Dar din pacate, acesta nu merge cu orice tip de fizionomie, asa ca daca ai fata rotunda, in forma de inima sau de triunghi, mai bine nu ai opta pentru o astfel de tunsoare!

Tunsori 2013, modele de bob lung cu breton

 Tunsori 2013, modele de bob lung cu breton

Aceasta tunsoare este potrivita pentru tine daca vrei sa iti tunzi parul un bob mai lung. De asemenea, este genul de bob care se potriveste oricarei fizionomii, datorita faptului ca este o tunsoare mult mai complexa.

Bobul cu breton este recomandat si persoanelor care au fruntea lata!


Tunsori 2013, modele de bob filat in tendinte

Tunsori 2013, modele de bob filat in tendinte

Daca esti o fire mai jucausa, nebunatica sau pur si simplu iti place sa fii diferita, iti recomandam cu drag o astfel de tunsoare pentru parul mediu. Alege si tu un bob filat nonconformist si nu vei regreta!

In primul rand, tunsoarea in sine este una filata asimetric, cu diferite lungimi ale suvitelor, iar nuantele parului sunt imbinate in asa fel incat cu siguranta vei intoarce toate privirile asupra ta!

Noi ti-am prezentat modele de tunsori ultra stilate pentru parul mediu, in tendinte pentru anul 2013! Tie iti plac? Lasa-ne un comentariu si spune-ne care este favorita ta!

Sursa foto: ukhairdressers.com

Un articol redactat de Bianca Berchez.

Sigur te mai intereseaza si:

Tunsori 2013

Tunsori par scurt, mediu sau lung la moda in 2012 2013

Tunsori par mediu 2012 2013 si frizuri medii pentru femei

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress