Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe... x

Tunsori bob 2012: bob drept sau asimetric?

Tunsori 2012
Miniprix.ro

 

 

Tunsori bob 2012Acest tip de tunsoare clasica deja binecunoscuta in 2011, revine in forta in 2012, cu accente moderne. Tunsoare bob in trepte asimetrice sau cu linii drepte, oricum bobul ramine in tendintele anului 2012. Bobul asimetric va ramine in voga si in anul urmator. Este practic imposibil sa nu gasesti o tunsoare bob 2012 care sa iti placa si sa ti se potriveasca. 

 

 

Tunsori bob la moda in 2012

Tunsori bob la moda in 2012: bob drept sau asimetric?

Tunsori bob la moda in 2012: bob drept sau asimetric?

 Cel mai usor mod de a face o schimbare in look-ul tau, este sa adopti o noua tunsoare sau o coafura.  Daca nu esti la curent cu cele mai noi tendinte in tunsori si coafuri, StyleAndTheCity iti prezinta deja cele mai noi tendinte 2012, in materie de tunsori bob.

 

Acest tip de tunsoare clasica deja binecunoscuta in 2011 revine in forta in 2012, cu accente moderne. Este extrem de versatila si este practic imposibil sa nu gasesti o tunsoare bob la moda in 2012 care sa iti placa. Sigur ti se potriveste una dintre ele, pentru ca exista foarte multe genuri de tunsori bob, create in functie de forma fetei si textura parului.

 

Iata cateva dintre tendintele 2012 in cee ce priveste tunsorile bob!

 

Tunsori bob 2012, bob in trepte asimetrice

Tunsori bob la moda in 2012: bob drept sau asimetric?Tunsori bob la moda in 2012: bob drept sau asimetric?

 

Acest gen de tunsoare bob este prefecta in special pentru persoanele cu firul de par gros, parul devenind astfel mai usor de coafat.

 

Treptele asimetrice creeaza un look modern, dar in acelasi timp si tineresc. Daca vrei ca tunsoarea sa fie si mai interesanta, poti sa iti faci si un breton pe-o parte.

 

Nu uita ca poti sa folosesti produse de styling potrivite pentru a creea coafuri in functie de ocazie: de la coafuri simple, la coafuri elegante pentru diverse ocazii.

 

 

Tunsori bob 2012, bob in linii drepte

Tunsori bob la moda in 2012: bob drept sau asimetric?Tunsori bob la moda in 2012: bob drept sau asimetric?

Daca bobul filat sau cel asimetric este prea indraznet, atunci aceasta tunsoare bob cu linii drepte  este perfecta pentru tine. 

 

Tunsoarea bob cu linii drepte este o varianta moderna a bobului, fiind mai casual. Linia tunsorii arata foarte bine pe parul drept si poate fi asociata si cu breton.

 

Trebuie sa ai grija la machiaj, bobul drept scotind in evidenta frumusetea ochilor.

 

Tu ce tunsoare bob 2012 ai vrea sa incerci? Vezi si alte modele de tunsori bob la moda!

Sursa foto: shortlonghairstyles.info 

 

ShareSigur te mai intereseaza si articolele: