Tunsori bob filat, modele pentru par scurt si mediu

Bob filat
1 vote

Tunsori bob filat, catalog foto cu modele in tendintele anului 2013 propuse de stilisti pentru pentru par scurt si mediu!

Pentru un look indraznet in 2013, poti alege o tunsoare bob filat in trepte mai mult sau mai putin asimetrice. Este foarte usor de aranjat in functie de tinuta si de starea ta, putand sa-l porti intins pentru un look cuminte sau dezordonat pentru un look tineresc rebel.

In plus, daca ai parul subtire bobul filat aduce un plus de volum iar daca ai parul foarte des acesta va fi mult mai usor de aranjat.

Versatiliatea aceste tunsori iti ofera ocazia sa o alegi pe cea perfecta pentru forma fetei tale si sa iti pui in valoare personalitatea indrazneata.

Hai sa vedem cateva genuri de tunsori bob filat ce se poarta in acest an! 

 

Tunsori bob filat, trepte asimetrice pentru par mediu

Bob filat  

Bob filat Bob filat    

Tunsoarea bob filat in trepte asimetrice este perfecta pentru persoanele care vor un look modern si indraznet dar care in acelasi timp sa fie foarte usor de intretinut si coafat. Poti aranja bobul filat cu trepte asimetrice ciufulit pentru un look fresh de zi, dar poti aranja si treptele sa incadreze fata pentru un look mai cuminte.

 Tunsori bob filat, trepte usoare pentru par drept

Bob filat Bob filat  

Bob filat Bob filat   

Pentru un look elegant si mai stilat cu accente moderne mai poti alege dintre tendintele tunsori 2013 si un bob filat cu trepte usoare. Treptele bobului filat incadreaza forma fetei si o scot in evidenta. Acest bob filat in trepte arata foarte bine cu parul indreptat si cu un plus de volum in partea superioara.

Tunsori bob filat, breton glam in tendintele anului 2013

Bob filat Bob filat  

Bob filat Bob filat   

Pentru o tunsoare bob si mai interesanta mai poti adauga si breton drept pe mijlocul fruntii sau pe-o parte, in functie de preferintele tale. Vei obtine un look glam superb si o tunsoare bob deosebita.

 
Acestea sunt cate modele de tunsori bob filat ce se poarta in acest an! Inspira-te din sugestiile noastre si alege-ti o tunsoare bob care sa se potriveasca atat cu forma fetei tale cat si cu stilul personal!

Tu ce tunsoare bob filat vei adopta in acest an?
 

Sursa foto:  shortlonghairstyles.info

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress