Tunsori femei, tendinte si influente pentru 2013 si 2014

Tunsori femei tendinte si influente pentru 2013 si 2014 icon
0 votes


Pentru 2013, pe langa tunsorile scurte din sezonul trecut, se remarca si o revenire a tunsorii flapper, extrem de populara in anii ’20. Iar in 2014, accentul se va pune pe parul mediu, din fericire cel mai usor de aranjat.

Tunsori femei la moda in 2013 si 2014

Tendintele in hairstyling pentru 2013 pun accent pe feminitate si stil, remarcandu-se o revenire in forta a tunsorii flapper, extrem de populara in anii ’20. Ce putem spune despre moda anului 2014 este ca va pune in valoare femeia puternica si activa.

Din acest motiv, accentul se pune pe parul mediu, deoarece acesta este cel mai usor de aranjat. Pentru parul drept, se recomanda in continuare tunsoarea bob, dar aranjata asimetric, iar parul ondulat va arata extraordinar daca este tuns in scari si filat.

Tunsori femei tendinte si influente pentru 2013 si 2014 1

Tunsori in tendinte: stil vintage sau stil afro

Inca din 2011 au revenit la moda tunsorile in stil vintage, in genul anilor ’70 sau ’50. Buclelele lejere au fost si inca sunt prezente pe podiumurile de moda, iar tunsorile retro raman in voga si pentru 2014. Daca ai parul cret, nu trebuie sa-l mai intinzi cu placa, pentru ca in anii urmatori se poarta stilul afro.

Tunsori femei tendinte si influente pentru 2013 si 2014 2

Tunsoarea ideala pentru toate lungimile de par: par scurt, mediu sau lung

Indiferent ce lungime de par ai, trebuie sa alegi tunsoarea potrivita in functie de fizionomia ta. De asemenea, trebuie sa stii ca moda se schimba tot timpul, de aceea trebuie sa tii cont in primul rand de preferintele tale si de forma fetei si abia apoi de tendinte.

Daca ai par lung si in 2014 se poarta parul scurt si foarte scurt, nu apela la foarfeca fara sa te gandesti temeinic inainte. Poate ca e mai bine sa-l lasi lung si doar sa-l cofezi in asa fel incat sa para ca este mai scurt, de lungime medie. Parul de lungime medie este si va fi mereu la moda, asa ca daca ai un par sanatos si ingrijit, opteaza pentru aceasta varianta.

Tunsori modern: tunsoarea bob, pixie, garconne, flapper

Asadar, ce alegi: tunsoare bob sau pixie? Acestea doua sunt cele mai cautate tunsori in ultimele sezoane si vor ramane in trend si in urmatorii ani.  Daca deja te-ai plictisit de ele, poti opta pentru o tunsoare baietoasa sau una flapper – gandeste-te la buclele retro ale anilor ’20, gen Daisy Buchanan in „The Great Gatsby”.

Sau ce spui de o tunsoare in stil punk-rock, cu parul ras intr-o parte, ori de una cu influente masculine sau chiar… tunsoarea zero?

Pe www.divisima.ro gasesti accesorii si produse de hairstyling care te vor ajuta sa arati in ton cu tendintele momentului.

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress