Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe... x

Tunsori la moda in toamna iarna 2013 2014

Tunsori moderne - Tunsori 2013
Miniprix.roTunsori in tendintele sezonului toamna iarna 2013 2014 pentru par scurt, lung si mediu. Stilistii ne sfatuiesc sa adoptam stilul de tunsori care se potrivesc texturii parului si fizionomiei!
Toamna anului 2013 aduce in atentie  tunsori care nu necesita prea mult efort si timp la aranjare, iar naturaletea este cuvantul cheie in materie de coafuri! In sezonul 2013-2014 stilistii ne sfatuiesc sa uitam de instrumentele ce dauneaza parului si sa adoptam stilul de tunsori care se potrivesc texturii parului si fizionomiei!Parul lung devine mai lung natural si sanatos fie ca e drept sau cret,  iar cel scurt inseamna foarte scurt in boburi dezordonate cu sau fara breton si tunsori foarte scurte!
Tunsori la moda in 2013 pentru par scurt

Tunsori par scurtTunsori par scurt
Tunsori bob
 la moda in 2013


Tunsori bobTunsori bob

Tunsori la moda in 2013 pentru par mediu

Tunsori par mediu Tunsori par mediu
Tunsori la moda in 2013 pentru par lung


Tunsori par lungTunsori par lungAcestea sunt doar cateva sugestii de tunsori la moda in sezonul toamna iarna 2013 2014 pe care expertii stilisti pun accentul! Indiferent daca ai parul lung sau scurt ,ondulat sau drept vei gasii un model de tunsoare care sa te avantajeze!


 
StyleAndTheCity.ro ti-a prezentat cateva idei de tunsori la moda in toamna iarna 2013, care sa te inspire in functie de textura parului tau si forma fetei!


ShareSigur te mai intereseaza si articolele: