Tunsori la moda in toamna iarna 2013 2014

Tunsori bob
0 votes

Tunsori in tendintele sezonului toamna iarna 2013 2014 pentru par scurt, lung si mediu. Stilistii ne sfatuiesc sa adoptam stilul de tunsori care se potrivesc texturii parului si fizionomiei!

Toamna anului 2013 aduce in atentie  tunsori care nu necesita prea mult efort si timp la aranjare, iar naturaletea este cuvantul cheie in materie de coafuri! In sezonul 2013-2014 stilistii ne sfatuiesc sa uitam de instrumentele ce dauneaza parului si sa adoptam stilul de tunsori care se potrivesc texturii parului si fizionomiei!

Parul lung devine mai lung natural si sanatos fie ca e drept sau cret,  iar cel scurt inseamna foarte scurt in boburi dezordonate cu sau fara breton si tunsori foarte scurte!

Tunsori la moda in 2013 pentru par scurt

Tunsori par scurt

Tunsori bob la moda in 2013

Tunsori bobTunsori bob

Tunsori la moda in 2013 pentru par mediu

Tunsori par mediu Tunsori par mediu

Tunsori la moda in 2013 pentru par lung

Tunsori par lungTunsori par lung

Acestea sunt doar cateva sugestii de tunsori la moda in sezonul toamna iarna 2013 2014 pe care expertii stilisti pun accentul! Indiferent daca ai parul lung sau scurt ,ondulat sau drept vei gasii un model de tunsoare care sa te avantajeze!

 
StyleAndTheCity.ro ti-a prezentat cateva idei de tunsori la moda in toamna iarna 2013, care sa te inspire in functie de textura parului tau si forma fetei!

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress