Tunsori pentru femei plinute

Tunsori pentru femei plinute
5 votes

Tunsori pentru femei plinute! In caz ca si tu te numeri printre femeile plinute trebuie sa stii ca se pot obtine rezultate pozitive rapid doar prin schimbarea garderobei si in special  a tunsorii. Femeile plinute pot sa arate superb cu o tunsoare care ascunde si reduce din latimea fetei si in acelasi timp scoate in evidenta trasaturile cele mai interesante. Iata cateva sugestii de tunsori perfecte pentru femeile plinute.

 

Tunsori femei plinute, tunsori de lungime medie in trepte 

Tunsori pentru femei plinute

Tunsoare in trepte, de lungime medie este o alegere perfecta pentru femeile plinute care isi doresc un look special. Este ideala pentru fetele rotunde pentru ca lungimea medie reuseste sa reduca din rotunjime si sa alungeasca fata.

Bretonul intr-o parte trebuie realizat intr-un unghi care sa reduca latimea fruntii iar treptele realizeaza un look deosebit care scoate in evidenta feminitatea fetei.

Daca vrei sa adaptezi aceasta coafura in look-ul tau zilnic, nu uita sa aranjezi bretonul intr-o parte si sa adaugi un plus de volum parului. Vei arata superb!

 

Tunsori femei plinute, tunsori pixie

Tunsori pentru femei plinuteTunsori pentru femei plinute

Tunsoarea pixie cu trepte care adauga un plus de volum in partea de sus a capului este potrivita pentru femeile plinute care au parul ondulat sau cret natural.

Aceasta tunsoare destul de scurta incadreaza partea de sus a fetei si scoate in evidenta pometii si ochii. Impreuna cu un breton scurt intr-o parte care sa dezvaluie partial fruntea, aceasta tunsoare pur si simplu face o fata  mai plina, sa para mai slaba.

Daca vrei sa adopti aceasta tunsoare pentru femei plinute, nu uita sa adaugi un pic de volum in partea superioara a capului cu ajutorul degetelor.

 

Tunsori femei plinute, tunsori flip

Tunsori pentru femei plinuteTunsori pentru femei plinute

Tunsoarea flip este o coafura clasica in stilul anilor ’60 preferata de reginele frumusetii (parul pana la umeri era pieptenat usor pe spate in partea de sus iar varfurile erau ondulate in afara). Dar tu nu trebuie sa arati ca o regina a frumusetii ca sa adopti acest gen de tunsoare.

Exista diverse stiluri de tunsoare flip. Pentru femeile plinute tunsoarea de acest gen ideala este aceea de lungime medie care se termina intre barbie si umar. Parul trebuie sa  acopere partile laterale ale fetei si sa subtieze gatul si se poate adauga si un breton mai lung lateral.

Cand coafezi aceasta tunsoare nu ondula parul foarte tare la varfuri.

 

Tunsori femei plinute, tunsori in trepte lungi

Tunsori pentru femei plinuteTunsori pentru femei plinute

Treptele, in mod normal, aduc definitie parului si fetei dar daca sunt realizate nu de foarte sus treptele pot reduce din latimea fetei. Treptele trebuie realizate mai jos pe lungimea parului de la urechi in jos si in spre varfuri.

Aceasta tunsoare este recomandata pentru femeile plinute care au fata patrata si un maxilar puternic definit. Poate fi de orice lungime dar majoritatea stilistilor recomanda ca parul sa fie lung pana la umeri, pentru ca treptele sa reuseasca sa reduca din volum si sa subtieze barbia, maxilarul  si gatul.

Daca vrei sa adopti aceasta tunsoare, evita ca parul sa fie prea lipit de crestetul capului. Combinatia de volum in partea superioara si treptele lungi vor adauga lungime si echilibru fetei.

 

Tunsori femei plinute, tunsori par lung

Tunsori pentru femei plinuteTunsori pentru femei plinute

Atunci cand trebuie sa aleaga lungimea parului pentru o tunsoare, femeile plinute tebuie sa tina cont de faptul ca vor arata mai bine cu o tunsoare cu parul lung decat una scurta. Parul scurt tuns stil bob care se termina la barbie este total nerecomandat.

Cu un par mai lung, femeile plinute pot  sa aleaga si intre mai multe stiluri de coafura.

Si daca nu ai timp sa mergi la salon, trebuie doar sa realizezi o carare pe o parte sau sa prinzi parul intr-o parte cu o agrafa chic si instant vei obtine o coafura care slabeste fata.

Oricare dintre stilurile de tunsori de mai sus sunt ideale pentru femeile plinute cu fata mai plina. Dar nu uita ca orice stil de tunsoare ai alege, frumusetea vine din interior. Daca  adopti o tunsoare noua si esti multumita de felul in care arati vei avea si o atitudine plina de incredere.

Tu ce tunsoare vrei sa adopti?

 

 

 Sursa-articol: ezinearticles.com   Sursa-foto:bellaonline.com 

Sigur te mai intereseaza si:

Tunsori 2011, principalele tendinte

Tunsori scurte pentru 2011

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress