Un notes stylish îți poate scoate ținuta din umbră

notes
1 vote

Ți s-a întâmplat vreodată să te uiți în oglindă înainte să ieși din casă și să nu fii prea mulțumit sau mulțumită de ținuta pe care ai compus-o în acea zi? Cu siguranță cel puțin o dată. Și când întâmpini astfel de situații parcă nu poți lăsa lucrurile așa. De aceea începi și răstorni casa cu susul în jos ca să găsești ceva să îți placă. Ori schimbi o anumită piesă, ori adaugi un accesoriu care să îți scoată ținuta din umbră.

Știai că Atelierele Unika sunt producătoare de accesorii interesante gata să-ți creeze un outfit de invidiat? Încă mai există firme românești care produc lucruri excepționale.

Deși poate nu te așteptai, notesul este unul dintre accesoriile care poate face diferența între două ținute. Imaginează-ți o întâlnire de afaceri sau o conferință la care participi. Tu apari cu un notes modern, de calitate, cu care te faci remarcat frumos, iar ceilalți nu. Poate că acesta este accesoriul care te scoate din umbră. Plus de asta, ai de unde alege. Atelierele Unika au pregătit o gamă variată de notesuri, gata să te inspire și să-ți completeze ținutele office sau casual.

notesUn exemplu de notes este cel Pastel. Are o copertă flexibilă din material piele ecologică, termosensibil, colț rotund copertă și bloc. De asemenea, are 80 de pagini, pe hârtie offset alb velină de 80 gr/mp , bloc cusut manual pe cotor cu ață în contrast. Culori disponibile în care acesta poate fi găsit sunt: gri, negru, albastru, verde. Care este beneficiul pe care ți-l oferă acest notes? Faptul că nu e foarte elegant și merge purtat atât la birou, în activitățile zilnice, cât și la o întâlnire ceva mai serioasă. De pildă, se poate asorta cu o ținută formată dintr-o bluză casual și o pereche de pantaloni nu foarte eleganți. La fel de bine poate completa și o ținută formată dintr-un costum elegant.

notesNotesul Switch are ceva aparte. De ce? Pentru că are două deschideri: pe orizontală și pe verticală. Are format A5, copertă flexibilă din piele ecologică, dublă față, în 2 culori. Un notes are model liniat, iar celălalt file matematică cu perfor de rupere. Fiecare are câte 144 pagini, tipărite la 1+1 culori, pe hârtie offset alb liniat și matematică de 70 gr/mp, bloc cusut. Închiderea se face cu elastic tubular. Culori: negru/roșu, albastru/bleu, verde/portocaliu. Nu-i așa că e minunat? În plus, e la fel de flexibil în asortare la fel ca celălalt. Poate fi purtat și la ținute elegante, dar și la cele casual. Dacă vrei să scapi de drumul până la Atelierele Unika, află că ei au și un magazin online. Știi cum e, shopping-ul online e la doar câteva click-uri distanță și e așa de relaxant!

Atelierele Unika reprezintă cel mai mare producător de agende din piele naturală și ecologică, cu 40 de culori de piele naturală și peste 100 de nuanțe și texturi din piele ecologică, de pe piața de la noi.

Așadar, notesuri sunt o mulțime, dar cele de la Atelierele Unika te vor surprinde. Spor la cumpărături!

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress