Vedete s-au răsfățat la cel mai nou salon de înfrumusețare din București

1 vote

Elena Gheorghe, Elena Merișoreanu, Mărioara Man Gheorghe, Oana Sîrbu, Steliana Sima și Denisa Tănase de la Bambi sunt doar câteva dintre vedetele care au ales diverse servicii ale unui salon deschis recent în zona de nord a Capitalei.

 

 

 

Și nu au ales întâmplător.  Salonul oferă cea mai atractivă gamă de servicii de înfrumusețare. Locația și-a deschis porțile de curând și oferă cele mai căutate variante de beauty: coafură, frizerie, manichiură și pedichiură clasică, semi și gel, epilare clasică și definitivă, masaj relaxare și terapeuric sau antistres, tehnică MER, make-up și dermopigmentare, cavitație, radio frecvență, precum și tunel infraroșu.

Manechin – creație Ana Radu

 

La inaugurarea salonului, Cătălina Gheorghe, proprietara centrului, le-a oferit invitaților o prezentare de modă ca la carte, una dintre manechine purtând o creație spectaculoasă semnată de Ana Radu. Mai mult, toți cei prezenți, alături de vedete și jurnaliști, au participat la o tombolă, cinci dintre ei câștigând premii speciale. Steliana Sima s-a numărat printre câștigători, ea primind ca premiu un tratament cosmetic: „Sunt fan al saloanelor de înfrumusețare, iar aici am găsit calitate și profesionalism. Și, cel mai important, am găsit toate serviciile în același loc”, spune îndrăgită interpretă.

 

 

Dj Layla, Radu Sîrbu, Ana Sîrbu – Sianna

 

Silvana Riciu, Ana Pîrvulescu Gheorghe, Ana Sîrbu – Sianna, alături de soțul ei, Radu Sîrbu – ex- O-Zone, Dj Layla, Ana Radu, Cerasela Rogen s-au numărat și ei printre cei participanții la inaugurarea celui mai occidental Beauty–Salon din Cartierul Francez.

 

 

Vedetele s-au simțit minunat!

Silvana Riciu

 

„M-am simțit minunat la inaugurarea salonului. Deja m-am programat la gene. Am rămas surprinsă de profesionalismul lor, dar și de calitatea produselor pe care le folosesc specialiștii de aici. Pentru noi artiștii, și nu numai, pentru toate femeile, este important să fii aranjată și să ai parte de acel răsfăț de care noi, urmașele Evei, avem nevoie”, spune cântăreața de muzică populară Silvana Riciu.

 

 

 

Ana Pîrvulescu Gheorghe și Elena Gheorghe

 

 

„Cine mă cunoaște, știe că niciodată nu mă coafez și nu-mi spăl părul acasă. Pot spune că este luxul pe care mi-l permit: să merg o dată pe săptămâna la salon. Aici mă simt răsfățată și plec, de fiecare dată, mulțumită”, spune Ana Pîrvulescu Gheorghe, blogger de succes.

 

 

 

 

Mărioara Man Gheorghe, Elena Merișoreanu, Cătălina Gheorghe, Steliana Sima

 

„Prin prisma meseriei, sunt obligată să arăt mereu bine și să fiu aranjată, din respect pentru publicul meu. Dar, pe lângă asta, recunosc că îmi place să merg la salon, iar în timp ce mă bucur de serviciile lor, să-mi fac tot felul de planuri, acolo îmi vin cele mai bune idei”, spune cântăreața Elena Merișoreanu.

 

 

„Oricând vrei să te redescoperi sau să te reinventezi în cea mai bună versiune a ta, te așteptăm cu drag la salonul nostru. Promisiunea noastră? Vei vedea diferența de fiecare dată. Fiindcă și nouă ne plac provocările, vei pleca întotdeauna zâmbind. Mă simt binecuvântată că, prin ceea ce fac, pot ajută oamenii să fie și mai frumoși decât i-a lăsat Dumnezeu. Vă mulțumesc că ați fost alături de mine la realizarea unui mare vis al meu, un vis frumos, în slujba oamenilor frumoși. Și vă promit că vom fi din ce în ce mai buni, ne vom perfecționa fără încetare, și vom fi mereu la curent cu ultimele inovații în materie de beauty”, Cătălina Gheorghe, managerul salonului.

Fotografii: Victor Darii

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress