Workshop DETOX YOUR LIFE – Vino sa iti detoxifici trupul, sufletul si mintea!

Workshop DETOX YOUR LIFE - Vino sa iti detoxifici trupul, sufletul si mintea_1
1 vote

 

 

Detox Your Life! Viata ta mai curata si mai fericita, cu un trup sanatos si o minte la fel, incepe la workshop-ul Detox Your Life din 18 aprilie, de la Centrul KinetoHelp!

 

 

Te simti obosita din ce in ce mai des? Iar cand nu te simti obosita, esti stresata? Iar cand nu esti nici obosita, nici stresata, nu te poti bucura de liniste si pace pentru ca taman atunci racesti. Inseamna ca organismul tau are nevoie de un restart si de o detoxifiere temeinica. Si nu doar din punct de vedere fizic, ci si mental!

Cand spunem „detoxifiere”, majoritatea ne gandim automat la curatarea trupului, dar la fel de important este sa ne ocupam si de detoxifierea mintii. O minte aglomerata si agitata ne afecteaza atat sanatatea fizica, cat si linistea sufleteasca. Haosul din mintea noastra ne impiedica sa traim fericiti si ne determina sa fim nervosi, anxiosi si ingrijorati pentru viitor. Acest haos trebuie controlat pentru a ne elibera de griji si ganduri negative si a incepe sa traim cu adevarat.

Fa primul pas in aceasta directie si vino la workshop-ul DETOX YOUR LIFE! Vei descoperi si experimenta aceasta noua abordare a conceptului de detoxifiere, dupa modelul american: body, mind & soul detox, o abordare holistica a detoxifierii astfel incat sa iti vindeci din interior toate problemele si grijile care te impiedica sa traiesti cu adevarat fericita. Fara medicamente si chimicale, doar cu puterea mintii tale si cu ajutorul unor obiceiuri sanatoase!

Workshop DETOX YOUR LIFE - Vino sa iti detoxifici trupul, sufletul si mintea

Workshop-ul DETOX YOUR LIFE include 4 module sustinute de 4 specialisti care te vor ajuta sa iti detoxifici atat corpul, cat si mintea si sufletul.

BODY DETOX, modul sustinut de Alina Trifu, consilier in nutritie si fondator Ihealth, certificat de Asociatia Internationala Masterclass ca Tehnician Nutritionist si Fitness Diet Nutrition Specialist, despre detoxifierea din punctul de vedere al nutritiei, alimente si combinatii alimentare corecte si despre cum sa iti pastrezi sanatatea pe termen lung prin conceptul „eating for tomorrow”.

MUSCLES AND JOINTS DETOX, modul sustinut de kinetoterapeutul Nicoleta Ghena, despre detoxifierea musculaturii si a articulatiilor prin tehnici si manevre speciale, care sa iti elibereze corpul de orice tensiune a muschilor si inflamatie a articulatiilor.

MIND DETOX, modul sustinut de Anca Bucur, psiholog clinician si psihoterapeut cu formare in analiza tranzactionala si psihoterapie cognitiv-comportamentala, despre detoxifierea mintii si anularea efectului toxic al gandurilor, emotiilor si sentimentelor negative. Mai multe detalii despre Mind Detox poti citi AICI.

SOUL DETOX, modul sustinut de Tania Tita, autoarea cartii „Invitatie la viata”, despre detoxifierea sufletului, acea „curatenie” interioara care te elibereaza de tot ceea ce te departeaza de pacea inimii si de la a trai frumos si armonios.

  • Workshop-ul DETOX YOUR LIFE va avea loc sambata, 18 aprilie 2015, incepand cu ora 10:00.
  • Adresa: Centrul KinetoHelp, Str. Paduroiu nr. 5, sector 4, Bucuresti.
  • Pentru inscrieri, acceseaza link-ul: www.styleandthecity.ro/workshop-detox-your-life/.

Detox your life! Vino sa iti detoxifici trupul, sufletul si mintea!

Comentarii