Zodia Capricorn

Zodiacul Sarbatorilor de Iarna: Capricorn

zodiac sarbatori capricorn

Zodiacul Sarbatorilor de Iarna isi propune sa te informeze in legatura cu ideile de cadouri si bucuriile pe care i le poti face celui drag. Gusturile fiecaruia depind de ascendentul zodiei, asa ca este foarte important sa stii caracteristicile zodiei inainte sa mergi la cumparaturi. Nativii din zodia Capricorn sunt disciplinati, loiali, seriosi, practici, se orienteaza catre succes.

Zodia capricorn, style horoscop pentru saptamana 17-23 Decembrie 2012

Horoscop saptamanal

Zodia capricorn, horoscop de fashion and style pentru aceasta saptamana. Ce surprize te asteapta pe plan profesional si personal pentru perioada cuprinsa intre 17-23 Decembrie 2012, dar si cum sa iti alegi tinutele in functie de recomandarile astrelor!

Style Horoscop saptamanal pentru zodia CAPRICORN, perioada 24 septembrie – 30 Septembrie

Horoscop saptamanal

Horoscop saptamanal pentru zodia CAPRICORN, sfaturi de stil si recomandari de la astrologi, in functie de ce spun astrele. Creeaza-ti o imagine business adoptand un look care le va demonstra celor din jur ca esti o adevarata profesionista. Fie ca ai un interviu, un meeting important sau pur si simplu mergi la birou, cand privirile se intorc catre tine fii pregatita sa iti arati adevaratul potential!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress