ABOUT YOU sărbătorește primul an pe piața din România

ABOUT YOU sărbătorește un an de la intrarea pe piața din România cu performanțe impresionante: a vândut peste 3 milioane de articole și a înregistrat venituri de 100 milioane de euro.

ABOUT YOU, lansare spectaculoasă în România

În urmă cu exact un an, platforma digitală de fashion a celebrat inaugurarea noii destinații de shopping din România, aboutyou.ro, cu un eveniment de lansare spectaculos în București (în cadrul căruia au participat peste 300 de vedete, celebrități, experți din industrie și jurnaliști), susținut de o campanie de marketing impresionantă, dezvoltată în două etape.

Campania de marketing desfășurată odată cu inaugurarea în România s-a bucurat de un succes imens, crescând popularitatea brandului pe piața locală până la peste 79%, procent ce se află într-o continuă creștere. După doar un an în România, ABOUT YOU este unul dintre cele mai puternice și mai cunoscute magazine online de fashion din România.

ABOUT YOU: Portraits Geschaeftsfuehrung

Primul an pe piața din România a fost unul extraordinar și ne bucurăm de aprecierea și încrederea venite din partea clienților. Vedem mult potențial de dezvoltare în perioada următoare și ne propunem să devenim lideri de piață în rândul magazinelor online de fashion din România. Vom continua să ne adaptăm preferințelor locale si vom extinde gama de produse, vom continua să îmbunătățim calitatea serviciilor si a experientei de shopping, dar și să inovăm cu noi evenimente locale și colaborări.”, a declarat Tarek Müller, co-fondator și co-CEO al ABOUT YOU.

În doar 12 luni, magazinul online de fashion a atins un nivel al „Brand Awareness-ului” de peste 79% în rândul românilor, procent care s-a transpus și în veniturile înregistrate de companie. În viitor, retailerul online de îmbrăcăminte plănuiește să își mărească portofoliul de servicii, gama de produse disponibile în magazinul online, dar și numărul colaborărilor cu vedete din România, pentru a deveni lider de piață.

AboutYou.ro, gama variată de produse disponibile, livrare și retur gratuite

Gama variată de produse disponibile, livrarea și returul gratuite, precum și experiența digitalizată de shopping sunt cele mai apreciate beneficii de către clienții români. Astfel, aboutyou.ro a înregistrat un număr semnificativ de comenzi: peste 3 milioane de articole vândute în doar 12 luni de la lansarea pe piața din România. În plus, mai mult de 90% dintre clienți au menționat că vor recomanda ABOUT YOU familiei și prietenilor, confirmând faptul că brand-ul a câștigat într-un timp foarte scurt loialitatea acestora.

Totodată, compania are planuri mari pentru viitor. ABOUT YOU urmărește o strategie de marketing inovatoare:  retailerul online de fashion se concentrează mai mult pe canalele care încurajează comunicarea directă cu consumatorii, creând emoții reale prin punerea în valoare a experiențelor interactive de brand cu ajutorul rețelelor sociale.

 

ABOUT YOU își continuă expansiunea la nivel internațional și este prezent acum în 16 țări europene.

Comentarii