Activia si Mihaela Radulescu declara 2014 anul schimbarii in bine

mihaela radulescu danone1
0 votes

Primele zile ale anului 2014 vin incarcate de o noua doza de optimism pentru cei ce isi doresc o imbunatatire a vietii. Activia a declarat 2014 anul schimbarii in bine.

Sondajele recente au demonstrat ca 97% dintre femei isi doresc o imbunatatire a calitatii vietii: mai mult timp pentru cei dragi, eficienta la locul de munca, respectarea unei regim sanatos de alimentatie si o sanatate de fier.

Mihaela Radulescu, promotoarea campaniei Starii de Bine Activia

Noua campanie Activia este sustinuta cu multa voie buna de Maestra Starii de Bine, Mihaela Radulescu, care prin stilul sau de viata aduce femeilor din Romania numeroase exemple de imbunatatire a starii fizice si emotionale.

Varsta nu poate fi un impediment pentru a te simti bine in pielea ta: renuntarea la alimentatia nesanatoasa, alegerea unui stil de viata echilibrat prin consumul de produse proapete si sanatoase, sport si exercitii fizice in mod regulat.

Lansarea noii campanii Acivia a inceput pe data de 14 ianuarie prin vizita Mihaelei la fabrica Danone din Bucuresti. Aici, ea s-a intalnit cu angajatii fabricii, conducerea companiei si echipa din spatele brandului Activia.

Mihalea Radulescu a gustat produsele Activia si s-a indragostiat de smantana din gama Danone Traditii Romanesti. Seara, vedeta s-a intalnit cu jurnalistii si bloggeri din Romana, carora le-a declarat ca nu se sfieste sa se rasfate si sa guste din grasimile din iaurt si smantana.

Si tu poti face parte din campanie Starea de bine Activia!

S-au purtat discutii constructive, Maestra Starii de Bine oferind numeroase sfaturi si impartasind secrete si trucuri despre silueta ei de vis: acorda atentie alimentelor consumate, reduce cantitatea de zahar, dar si are parte de multa voie buna si zambete alaturi de cei dragi. Caci starea de bine vine intotdeauna din interiorul nostru.

Campania Starea de bine se muta in offline

S-a dat drumul concursului Activia! Pe micro site-ul campaniei AnulSchimbarii.Activia.ro. poti lansa polemici despre o viata sanatoasa si partcipa la mici provocari zilnice. Fii activa, aduna-ti puncte si castiga o invitatie la Seminarul Starii de bine, unde vei putea afla mai multe de la Mihaela Radulescu, promotoarea unui stil de viata sanatos.

Inceputul unui nou an este perioada cand reflectam asupra trecutului, cantarim prezentul si punem la cale viitorul. Tu ce schimbari pregatesti pentru 2014?

Comentarii