Alegeri sănătoase, stil de viață activ și echilibrat

Nestlé își dorește să inspire zi de zi oamenii să facă alegeri sănătoase, să adopte un stil de viață activ și echilibrat, în special din punct de vedere nutrițional, și de aceea vine cu alternative cât mai sănătoase.

Nestlé reduce cantitățile de zaharuri adăugate

Compania și-a intensificat eforturile de inovare și reformulare a rețetelor cu scopul de a reduce cantitățile de zaharuri adăugate, sare și grăsimi saturate și de creștere a conținutului de legume, fructe și cereale integrale.

De 25 de ani, Nestlé introduce pe piață produse cu un gust și o calitate superioare, adaptate preferințelor consumatorilor, iar în această primăvară vine cu noutăți la toate categoriile de produse pe care le deține în România: de la cafea și cereale pentru mic dejun și până la produsele culinare.

Aceste produse sunt adaptate nevoilor de consum din perioada de pandemie, când românii preferă produsele potrivite pentru toată familia, produse ușor de folosit în contextul în care obiceiul de a găti acasă a cunoscut un nou avânt.

O varietate cât mai mare de cereale

Statisticile ne arată că două treimi din populația Europei sare peste micul dejun cel puțin o dată pe săptămână, lipsindu-se, astfel, de nutrienții necesari pentru a funcționa optim încă de la primele ore ale zilei.

Consumul de cereale este asociat obiceiulului de a lua micul dejun, conform unui studiu realizat în rândul adolescenților europeni, cerealele integrale având un aport fundamental într-o alimentație echilibrată.

Mai mult de atât, specialiștii care au analizat consumul de cereale integrale în alimentația de zi cu zi subliniază rolul acestui obicei alimentar în reducerea riscului de apariție a bolilor de inimă, diabet zaharat de tip 2 și obezitate.

Pentru a susține acest obicei sănătos, Nestlé aduce pe piață o varietate cât mai mare de cereale pentru mic dejun care să satisfacă toate gusturile și toate preferințele.

Noile cereale pentru mic dejun Nestlé HONEY CHEERIOS® BIO ORGANIC și Nestlé NESQUIK® BIO ORGANIC sunt preparate cu ingrediente din agricultură ecologică și oferă combinația potrivită de gust și beneficii nutriționale sub forma inelușelor crocante.

În ultimii ani, conform datelor companiei de cercetare Euromonitor, consumul napolitanelor a cunoscut un avânt semnificativ. JOE® aduce ORIGINAL Lămâie, lămâia – una dintre cele mai iubite arome ale românilor –  care vine acum și la pungă.

JOE® dorește să continue să-și surprindă fanii și în această vară prin relansarea gamei Summer Dreams într-o variantă inedită: JOE® SummerDreams Fructe de Pădure și JOE® SummerDreams Banana. Noul JOE® Caramel Sărat aduce o combinație deosebită: foaia crocantă de napolitană, crema dulce de caramel presărată cu accente sărate, toate învelite în ciocolată cu lapte.

Comentarii