ALOMA promovează lucrările de artă realizate de către liceeni

În această perioadă în care susținerea tinerelor talente este vitală, brandul ALOMA își ia angajamentul de a promova lucrările de artă realizate de către liceeni alături de profesorii lor, pe tema aspirațională a campaniei ,,Împarte bucurie!”.

Lucrări de arte plastice originale

Elevii Liceului de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza” din București vor participa în această primăvară la proiectul CSR cu tema ,,Împarte bucurie!”. Inițiativa este susținută de echipa brandului ALOMA având ca obiectiv promovarea talentului și creativității elevilor din clasele IX-XII ale liceului.

,,Acest proiect reprezintă angajamentul nostru de a valoriza viitorii noștri artiști plastici. În următoarele luni, vom aduce în centrul atenției lucrările de artă realizate de către liceeni alături de profesorii lor, pe tema aspirațională a campaniei noastre”, a declarat Cristian Doxan, Country Manager România & Adriatic Region FRONERI Ice Cream.

Lucrările de arte plastice originale vor reflecta viziunea elevilor despre ceea ce ne poate dărui, în viața de zi cu zi, bucuria de a trăi și vor fi realizate prin tehnici precum: pictură în ulei, acuarele, grafică, creații digitale, colaje.

,,Împarte bucurie!”

Proiect inițiat și susținut de echipa ALOMA, având ca obiectiv promovarea talentului și creativității elevilor din clasele IX-XII ale Liceului de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza” din București.

Toate lucrările înscrise în proiect vor fi jurizate de cadrele didactice din liceu și vor fi premiate de către echipa ALOMA cu materiale de lucru necesare elevilor.

,,În această perioadă complexă, elevii noștri studiază acasă, departe de colegi și de atelierele unde își desfășurau activitatea creativă sub îndrumarea cadrelor didactice. Acest proiect extracurricular ne oferă ocazia de a le valoriza și susține talentul, de a le pune în valoare măiestria artistică”, a declarat Prof. Oana-May Isar, Director al Liceului de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza”.

La finalul proiectului, atât câștigătorii cât și toți participanții vor primi diplome și premii. Lucrările de artă plastică realizate de elevii liceului vor fi expuse virtual pe canalele social-media ale inițiatorilor și în mass media.

Comentarii