BBC Good Food este revista care te face să gătești din plăcere

Una dintre cele mai iubite reviste britanice, BBC Good Food revine pe piața editorială din România, în portofoliul City Publishing (fosta Burda România), începând cu luna februarie.

BBC Good Food

Conținutul variat, rețetele recomandate de chefi internaționali, poveștile locale și ineditul informațiilor reprezintă punctele forte ale acestei publicații.

BBC Good Food este revista care te face să gătești din plăcere! Cititorii BBC Good Food sunt femei și bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani, cu o pasiune pentru gătit, care caută întotdeauna idei noi în bucătărie! Sunt interesați de cele mai noi ingrediente culinare, inspirație pentru preparatele din fiecare zi.

Pentru cititorii BBC Good Food, gătitul reprezintă o joacă și o plăcere, iar bucătăria e locul care le face zilele mai frumoase.

Peste 100 de rețete triplu testate

În fiecare număr veți găsi peste 100 de rețete triplu testate, cu fotografii spectaculoase și rezultat garantat, prezentate în cadrul celor 4 secțiuni:

  • ZI DE ZI (rețete ușoare, pentru zilele aglomerate din timpul săptămânii)
  • MESE SĂNĂTOASE (idei de preparate pentru un stil de viață sănătos)
  • WEEKEND (prăjituri delicioase, proiecte culinare de weekend și ponturi pentru îmbunătățirea tehnicilor de gătit acasă)
  • LIFESTYLE (interviuri cu bucătari din România, portrete de foodies, restaurante locale și idei de shopping)

Revista BBC Good Food România a cucerit deja universul digital:

  • Facebook BBC Good Food România: AICI
  • Instagram BBC Good Food România: AICI
  • Abonamente BBC Good Food România: AICI

Lumea preparatelor delicioase

Oana Titică, redactor-șef BBC Good Food, vă invită la o călătorie în lumea preparatelor delicioase de pe întregul mapamond:

Cine ar fi crezut că, în mijlocul acestei situaţii în care ne aflăm cu toţii, se va redeschide BBC Good Food România, cea mai frumoasă revistă de gătit din Univers? Însă, cu tot ce se întâmplă în lume azi, parcă nu a existat un moment mai bun pentru revenirea Good Food. Anul trecut, lumea a început brusc să gătească (vă amintiţi luna martie, când pe internet, oriunde priveai cu ochii, vedeai doar poze cu banana bread?) și a descoperit că e splendid să faci prăjiturele, pâine, ouă ochiuri, orice, chiar dacă le găteai doar pentru tine.  Gătitul e despre plăcere și despre bucuria vieţii și sperăm ca această revistă să contribuie cu puţină inspiraţie!

Revista BBC Good Food va fi disponibilă începând cu 9 februarie, la toate punctele de difuzare a presei.

Comentarii