Birra Moretti® Zero cu gust autentic italian

La un an de la intrarea pe piața din România, Birra Moretti® își completează portofoliul cu sortimentul de bere Zero cu gust autentic italian.

Gust autentic italian

Birra Moretti® Zero este special concepută pentru consumatorii care vor să se bucure de același gust autentic italian, dar fără alcool.

Produsul îmbină pasiunea italiană cu ingrediente de cea mai bună calitate, oferind o bere perfect echilibrată cu note proaspete și citrice, astfel încât consumatorii să se poată bucura de plăcerile simple ale vieții alături de prieteni și familie: bere savuroasă, mâncare gustoasă și companie plăcută, cele mai importante atribute ale brandului.

Totodată, acest sortiment nou răspunde nevoii de diversitate a consumatorilor români, care își doresc produse care să se potrivească stilului lor de viață, astfel că noua gamă oferă alternativa fără alcool a gustului atât de apreciat pe piața locală.

Începând cu jumătatea lunii mai, noul produs este disponibil la nivel național, în magazinele retailerilor și în locații HoReCa, în două variante de ambalaj: sticlă nereturnabilă de 330ml și doză de 500ml.

Consum responsabil

Promovarea unui consum responsabil și posibilitatea de a alege variante de băuturi fără alcool ocupă un rol cheie printre angajamentele de sustenabilitate și responsabilitate ale companiei HEINEKEN, inclusiv în noua strategie globală, Brew a Better World 2030.

Comentarii