Cosmetice cu extract de bujor, mușețel și ulei de măsline

COSMETIC PLANT, unul dintre principalii producători locali de cosmetice, a lansat la începutul lunii aprilie șase produse noi în gama essential: cosmetice cu extract de bujor, mușețel și ulei de măsline.

Cosmetice cu extract de bujor

Crema antirid tonifiantă cu acid hialuronic și extract de bujor și crema hidratantă cu acid hialuronic și extract de bujor sunt destinate unui ten normal. Ingredientele active atent alese, împreună cu celelalte ingrediente din formulă, acoperă nevoile specifice ale tenului, esențiale pentru menținerea sănătății și tinereții acestuia.

Cremă antirid cu extract de mușețel

Crema antirid calmantă cu extract de mușețel și vitaminele A, E și F și crema hidratantă calmantă cu extract de mușețel și  alantoină sunt destinate unui ten sensibil. Crema aduce un plus de hidratare pentru o piele mai suplă și un plus de confort. Extractul de mușețel cu proprietăți calmante și emoliente  ajută la restabilirea funcționării normale a epidermei sensibile. Pentru a demonstra eficacitatea acestora, ambele creme calmante cu extract de mușețel au fost testate pe persoane cu ten sensibil.

Cosmetice cu ulei de măsline

Crema antirid nutritivă cu ulei de măsline și vitaminele A, E și F și crema hidratantă nutritivă cu ulei de măsline și pantenol sunt destinate unui ten normal/deshidratat. Ingredientele active care stau la baza cremelor îmbunătățesc microrelieful pielii și stimulează producerea componentelor structurale ale acesteia.  Uleiul de măsline bogat în acizi grași esențiali catifelează pielea și reduce pierderile de apă transepidermice.

Cele șase produse noi din gama essential nu conțin parabeni și coloranți sintetici, toate fiind testate dermatologic, la fel ca în cazul tuturor produselor cosmetice dezvoltate de către COSMETIC PLANT.

Până la sfârșitul lunii aprilie, noile produse lansate vor fi disponibile în magazinele naturiste, farmaciile independente, în reţeaua de drogherii DM DrogerieMarkt, și în shop-ul online al companiei: www.cosmeticplant.ro.

Comentarii